Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, nektek bejön, ha egy...

Csajok, nektek bejön, ha egy srác intelligensen beszél veletek?

Figyelt kérdés

Vannak lányok, kiknek csak egy-két szót lökök oda, mert nemakarok velük beszélni, de nekik ez nem esik le.

Viszont, akikkel meg normálisan, helyesírási hiba nélkül, szépen megfogalmazott mondatokkal beszélek, azok leszarnak.

2014. ápr. 24. 22:27
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
ez már tendencia..
2014. ápr. 24. 22:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Persze számukra leszel pincsikutya!
2014. ápr. 24. 22:30
 3/17 anonim ***** válasza:

Nekem be, de ha buta libáknak írogatsz szépen megfogalmazott, értelmes mondatokat, akkor ne csodálkozz, a felét fel sem fogják és emiatt unalmasnak tartanak.

Ha ugyanezeknek a lányoknak csak úgy odalöknél 1-2 szót, rögtön mega-atom-laza-jófejnek tartanának.

4/17 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon tetszik, de azért legyen humora.
 5/17 A kérdező kommentje:
Hát mire fel lennék én pincsikutya?
2014. ápr. 24. 22:31
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, sőt el is várom, hogy a srác intelligens legyen, ha kapcsolatot akarok vele. Ettől függetlenül néha lehet flegma vagy kötekedő, ez elnézhető egy fiúnak :)
2014. ápr. 24. 22:31
 7/17 A kérdező kommentje:

Hát hogyne, humor az van :D

Csak arra célzok, hogy nem úgy írom le a mondatot, hogy több a helyesírási hiba mint szó.

2014. ápr. 24. 22:32
 8/17 anonim válasza:

Persze hogy be.:)

Ostoba tömegp.icsáktól ne várj semmit! ;)

Találj olyan lányt, aki ezt értékeli:)(bárbilyen sajnos a mai világban már kevés van:/) de azért remélem sikerül..:)

Puszi: egy bolond pejkó palacsintaországból:33

2014. ápr. 24. 22:33
 9/17 anonim ***** válasza:
haver leszel nekik...csak haver
 10/17 anonim ***** válasza:

Ha úgy beszélsz mint egy sznob, az engem speciel irritál. Ha meg hemzseg a helyesírási hibáktól az írásod, meg ostoba hangulatjellel spékeled tele a mondataidat, az még jobban irritál.

Tehát írj helyesen, akár szlengesen, de normális, hétköznapi és laza stílusban.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!