Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csajok, nektek bejön, ha egy...

Csajok, nektek bejön, ha egy srác intelligensen beszél veletek?

Figyelt kérdés

Vannak lányok, kiknek csak egy-két szót lökök oda, mert nemakarok velük beszélni, de nekik ez nem esik le.

Viszont, akikkel meg normálisan, helyesírási hiba nélkül, szépen megfogalmazott mondatokkal beszélek, azok leszarnak.

2014. ápr. 24. 22:27
1 2
 11/17 anonim válasza:

Igen, az intelligens lányok szeretik, ha egy fiù intelligensen beszél velük.

Ha akihez pedig nem lehet intelligensen beszélni, az sem nem várja el, sem nem veszi észre. (Viszont áruld már el, kérlek, hogy lehet helyesírási hiba nélkül beszélni?! :) Ha csak nem Facebookról van szó...)

2014. ápr. 24. 22:58
 12/17 anonim ***** válasza:
94%
Evidens, hogy a kollokviális diszkurzus sokaknak imponál, ugyanis a szofisztikált expresszió interpretációja meghaladja az abilitásukat. Mindazonáltal a kényelmes mértéken túlmutató finomkodás nem pusztán egyfajta kevélységet, hanem egyúttal férfihoz nem illő távolságtartást, hivatalosságot kölcsönöz közléseinknek. Egyszerűbben k"rvára puhap"csnek látszol, ha csak simogatod a p"nájukat, de nem mártod beléjük a gyíkod. Látod, az első mondatot sokan meg sem értenék, a másodikat értenék, de túl körülményesnek tartanák, a harmadik pedig túlságosan alpári. Az arany középút mindig jó, de a legjobb, ha normálisan beszélsz, és néha be-beszúrsz pár nem óvatos mondatot, hogy azért látszódjon, hogy van benned közvetlenség. Bár akinek az értelmi színvonala egy zokni szintjén van, ott elég, ha szelngben beszélsz.
2014. ápr. 24. 23:02
 13/17 anonim válasza:

Szerintem, akivel nem akarsz beszélgetni, azzal közöld nyiltan.

Senki sem gondolatolvasó :)

Nekem tetszik, ha valaki szépen, választékosan beszél

2014. ápr. 24. 23:03
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat fiúk-lányok! :)
2014. ápr. 24. 23:12
 15/17 anonim ***** válasza:
Az intelligencia csak akkor számít egy lánynál, ha amúgy jól nézel ki. Nálam például a ronda külsőt nem képes ellensúlyozni.
2014. ápr. 25. 07:30
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem mondanám magam rondának, inkább átlagosnak.

Nem vagyok pattanásos, kövér, még bamba sem.

Átlagos srác, átlagos intelligenciával.

2014. ápr. 25. 19:56
 17/17 anonim válasza:

Mondok egy mondatot és ezt jegyezd meg szerintem:

Az intelligencia,szexi.

2014. jún. 22. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!