Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lanyokhoz kell erzelmi...

A lanyokhoz kell erzelmi intelligencia vagy eleg csak a manipulacio?

Figyelt kérdés

Mert engem pl kirugtak az allasombol, mert nem haverkodtam ugy igazan senkivel, sot eszre se vettem magamat, amiko tolakodo voltam vagy illetlen. Altalanossagba meg minden megnyilvanulasomat furcsanak tartották, akarcsak az eletemrol, gondolkodasmodomrol kiderult dolgokat. Nem kell extrem dolgokra gondolni, egyszeruen csak nem vagyok jo tarsasag es nem szeretnek az emberek.

Mindezekbol kifolyolag szuz voltam 21 eves koromig, most 24 vagyok. Az elmult par evben voltak baratnoim, kalandjaim is. Pedig annyira szociopata vagyok, hogy ezeket a legtobb ember ugyis hazugsagnak tartaná!

Akkor megis miert van az, hogy a munkaba meg a 27 eves, anime fan, rajzfilmfiguras poloba jarkalo srac volt az élmunkas es a szeretetremelto egyén, mikozbe meg allitolag nem is volt sose csaja.

De nyugodtan kezdjetel el mondogatni, h nem abba merik az embert, h a csajoknal mit ert el. Ha nem lenne a szuzesseg a top5 cikizési ok közt a fiatalok kozt, akkor még el is hinnem, h en velem van a baj. Mivel en is megkaptam gimiben, hogy biztos homár vagyok, mivel nem csajoztam, abbol az egyszeru okbol kifolyolag, mert gázul neztem ki es mert anyamék prüdek voltak a témában.

De sokat valtoztam, de ugy latszik nem eleget, mert még mindig kapásbol szociopatanak tartanak az emberek. Akkor megis miert jonnek ossze csajok? Es az angyali lelku kis aranyvirag fiukáknak miert nem?

2014. márc. 9. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
A lányoknak csak a külső számít, a személyiség nem. Ezért jön össze neked.
2014. márc. 9. 17:46
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

manipuláció-hülye csajok beveszik, de értük nem feltétlen kár

érzelmi inteligencia-annak kell akinek van egy kis agya, és nem is fél használni. szerintem ez kell egy normális kapcsolathoz többé kevésbé.

most a kérdésre válaszoltam a magyarázatot a "szociopata vagyok" inkább abbahagytam. :)

2014. márc. 9. 17:46
 3/6 anonim ***** válasza:
Gondolom mert te ott vagy a szeren, csajozol, teszel érte. Aki meg nem áldoz érte eleget, az lehet akármilyen rendes srác, sőt még helyes is lehet, egyedül marad.
2014. márc. 9. 17:48
 4/6 A kérdező kommentje:
Hhat ja eleg sokat tortem magam, h legyen ez a csekely nemi eletem, de pl nem kondiztam sosem, tehat nem nezeK ki jol sem.
2014. márc. 9. 17:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Érett emberek normális,egyenrangú kapcsolatához az előbbiből kell sok.
2014. márc. 9. 17:53
 6/6 A kérdező kommentje:
Hat en ugy vettem eszre, h ha az ember az egyetemrol kilep es dolgozni kezd, akkor elindul visszafele a lejton es olyan lesz ő es a kornyezete, mint a gimiben, aztan nyugdijaskent szepen eleri az ovis szintet oregkorban meg visszasullyedhet csecsemo szintig, mondjuk ez utobbi mar igen szomoru esetek.
2014. márc. 9. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!