Az intelligencia szexi?
Figyelt kérdés
Újabban egyre több lány írja ki ezt: az intelligencia szexi. De általában épp ők azok, akik pont nem ezt keresik a férfiakba :D van itt olyan lány, aki ezt komolyan gondolja, és döntő szempont ez a párválasztásnál?
22/F
2013. dec. 26. 20:45
2/30 anonim válasza:
Az érzelmi intelligencia szexi.
3/30 anonim válasza:
szerintem az :D
csak ne legyen sznob vagy okoskodó, mert az meg már zavaró
4/30 anonim válasza:
Kérdezd meg tőlük, hogy leszopnák-e Stephen Hawking-ot.
5/30 WheneverYouWant válasza:
Az inteligencia álltalában idegesíti a nőket.. nem egyszer volt már hogy a b nőm a plafonon volt mert a kis női játékain keresztül láttam hogy pontosan mit akar. Lehet hogy szexi voltam közben.. csak akkor nemtudom mért lett egyre idegesebb.
6/30 anonim válasza:
Ha 22 éves vagy és ilyen dolgokat nem tudsz, akkor biztos szűz is vagy és csúnya és stréber stb.. fujjj
7/30 QueenRavenna válasza:
Az, főleg ha gazdag vagy és nagy a farkad.
8/30 anonim válasza:
az intelligencia önmagában nem szexi. A műveltség szexi, meg igen, az érzelmi intelligencia. De ez magában nem elég, hogy tetsszen egy pasi, ahhoz kell egy jó külső is. Ez csak egy plusz.
22L
9/30 anonim válasza:
Én csakis kizárólag intelligens fiúkkal ismerkednék, akiknek legalább egy diplomájuk van már. ;) (Priviket nem kérek, nem itt akarok ismerkedni!!!)
10/30 Missi_Key válasza:
az inteligencia sexy, de önmagában nem elég. viszont a hiánya taszító tud lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!