Az intelligencia szexi?
Újabban egyre több lány írja ki ezt: az intelligencia szexi. De általában épp ők azok, akik pont nem ezt keresik a férfiakba :D van itt olyan lány, aki ezt komolyan gondolja, és döntő szempont ez a párválasztásnál?
22/F
Nekem viszonylag magas az IQ-m, egyetlen előnye van, sokkal könnyebben tanulok, mint a környezetem. Bizonyos egyetemekhez orvosi, mérnök szakok kell is. Az orvos/medikus kolléga véleményével nem értek egyet. Orvosin az emberek intelligensek, de nagyon sokan nem MŰVELTEK. Nagy különbség! Sok a szakbarbár, de alapvetően intelligensek.
Mindazonáltal az intelligencia önmagában arra jó, hogy el tudsz végezni, egy jó egyetemet, esetleg jobban átlátsz bizonyos problémákat, a társasági életben viszont hátrány. Depresszióssá tesz, elszigetel a társadalomtól, irigység és rosszindulat forrása lehet, és a hölgyek egyáltalán nem tudják értékelni. Gondoljunk csak a "nerd" szó pejoratív értelmére! A műveltség már más tészta, de manapság olyan kevés ember (nem csak nő) igazán művelt, hogy gyakorlatilag nincs aki értékelje a műveltséget. Szóval szerintem a kérdésre egyértelmű NEM a válasz. Az intelligencia terén mindenképpen.
23F
# 25: Na szóval, hogy:
átlagon felüli ≠ extrém magas
Köszönöm a válaszokat!
De gondolom a válaszoló lányoknak már mind van barátja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!