Az intelligencia szexi?
Újabban egyre több lány írja ki ezt: az intelligencia szexi. De általában épp ők azok, akik pont nem ezt keresik a férfiakba :D van itt olyan lány, aki ezt komolyan gondolja, és döntő szempont ez a párválasztásnál?
22/F
igen, nagyon
de ennyi azért nem elég
En magyon szeretem ha a ferfi nyitott barmilyen dologra es szeret uj dolgokat megismerni. Ilyen ferfiakra kicsit fel is nezek :) persze az en korosztalyomba nincs ilyen vagy alig :(
19/L
Annak aki írta, hogy diplomás hapsit keres csak: Ha tudnád milyen emberekből lesznek orvosok, ledöbbennél. Voltak esetek amikor nem hittem el, hogy ilyen lények bejutottak.
Egyébként a nőknek, legalábbis szerintem, az tetszik, ha nem vagy teszetosza, el tudod dönteni mit gondolsz igaznak, mit hogy kell megoldani, és ki mered mondani, manapság rengeteg emberrel találkozni, aki nem tudja mit is akar, ha döntésre kerül a sor egyszerűen képtelenek rá, mindegy hogy miben, szerintem ez a gond.
Saját tapasztalat, hogy szeretik, ha egy férfi okos mások előtt, de nem teszi ezt egyértelművé, ha kettesben vannak.(nem célozgat, tesz megjegyzéseket, nem ad helyet félreértéseknek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!