A külső fontosabb, mint az intelligencia?
Ezen most gondolkodtam el úgy komolyabban. Megismertem interneten egy srácot, jókat beszélgettünk, de mikor kérte, hogy linkeljem a facebookomat, megfutamodott. Azt mondta, hogy túl szép vagyok, ezért nem mert bejelölni, mert nincs elég önbizalma.
Ezért érdekelne, hogy szerintetek egyáltalán lehetséges-e, hogy egyszer találjak valakit, aki nem a külsőmtől, hanem az intelligenciámtól "ájul el".
Jesszus, nem is tudom miért számítottam itt egy normális kommentre. :D
Azért ha valakinek van egy épkézláb gondolata, írja le, ha gondolja.
hát lenyűgözni akkor tudnád az eszeddel ha lenne belőle elég :D ha nem megy nem kell erőltetni szerintem.ÉS ezzel nem bántani akarok senkit.csak érted? ha nem tudtál eddig se, ez az nem véletlen :D és bele kell törődni.
bár gondolom minimum megan fox vagy ilyen bemutatkozás után :).....:D neked úgyse kell az.
Nem érzékenykedek túl semmit. Ingyenes szolgálatot nyújtok azáltal, hogy megosztom gondolataimat és tudásomat ezen a fórumon. Az alapvető tisztelet így szerintem kijár nekem, továbbá minden más, hasznos választ adónak.
Ebben az esetben viszont nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!