A külső fontosabb, mint az intelligencia?
Ezen most gondolkodtam el úgy komolyabban. Megismertem interneten egy srácot, jókat beszélgettünk, de mikor kérte, hogy linkeljem a facebookomat, megfutamodott. Azt mondta, hogy túl szép vagyok, ezért nem mert bejelölni, mert nincs elég önbizalma.
Ezért érdekelne, hogy szerintetek egyáltalán lehetséges-e, hogy egyszer találjak valakit, aki nem a külsőmtől, hanem az intelligenciámtól "ájul el".
Az alapveto tiszteletet szerintem megadtam, es senki sem kert ra, hogy valaszolj, es oszd meg a gondolataid ezen az oldalon. Ugyanugy en is ingyenesen segitek itt embereknek, ettol fuggetlenul nem varok halalkodast.
Csak nem joghallgato vagy veletlen?
DDesmons, te észlény... Arra nem gondoltál, hogy az intelligenciát csak akkor lehet megcsillantani valakinek, ha vevő rá, érdekli?! Ahelyett, hogy ezen elgondolkoznál, inkább látatlanban beszéled az állatságokat.
Kérdező, majd a megfelelő ember fogja értékelni. :) De amúgy az a legjobb ha valakit egyformán, egyszerre nyűgözöl le az eszeddel és a kinézeteddel/kisugárzásoddal is.
Nálam még olyan is volt egyébként, hogy ok nélkül butának néztek, pedig soha nem voltam az. Olyan is volt, akit egyáltalán nem érdekelt a belsőm.
Viszont a mostani barátom úgy fogalmazott, hogy "sugárzik rólad az okosság", és emellé szépnek is tart. Van ilyen is, ne add alább! :)
Figyelj, kérdező, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna...
A srác azért mondta amit mondott, mert rondának talált, és nem jöttél be neki, de nem akart megbántani.
Szóval most hogy ezt kiírtad kérdésbe, mindenki tudja, hogy se szép, se okos nem vagy. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!