Bejövök a kövér (molett) nőknek, de miért? Nem vagyok kövér és éttermem sincs.
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 14:43
1/32 anonim válasza:
Próbálok párhuzamot találni a kövér nőknek való tetszésed és a között hogy van-e éttermed.......de nem találok.
Ez valami újfajta férfi logika? :)
3/32 anonim válasza:
Mert olyan ennivaló vagy.
Aranyos kis fiúcska, helyben felfalnának.
5/32 A kérdező kommentje:
1es, szerintem egyértelmű a párhuzam. Étterem = Kaja.
2014. jún. 3. 14:53
6/32 anonim válasza:
Mivel paraszt vagy, így más nőknek nem jössz be. Ennyi.
7/32 A kérdező kommentje:
Ha paraszt lennék érteném, mert akkor ott a vetemény stb. De sem éttermem, sem földem.
Látom nem valamiért nem tudtok normális választ adni.
2014. jún. 3. 14:56
8/32 anonim válasza:
Kérdező: Most meg fogsz lepődni, de csak mert valaki kövér, még nem zabál folyamatosan. Tudom, neked ez furcsa, de ez az igazság. Hogy miért nekik jössz be, nem tudjuk. Nekem pl nem jönnél be, már csak a logikátlan gondolkodásod alapján sem.
9/32 A kérdező kommentje:
8. Köszi. Szerintem tudok logikusan gondolkodni. Lehet neked is bejönnék. :)
2014. jún. 3. 15:03
10/32 anonim válasza:
Bocs, de én biztos vagyok benne, hogy nem. Mármint nem tudsz sehogyan sem gondolkodni, mert akkor nem tettél volna fel egy ilyen nyilvánvalóan ostoba kérdést, valamint 10000% hogy nem jönnél be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!