Bejövök a kövér (molett) nőknek, de miért? Nem vagyok kövér és éttermem sincs.
Kedves kérdező! Megígérem, a válaszom során a jóindulat fog vezérelni.
Csak szeretném neked elmondani, hogy nem vagy tisztában azzal amit kérdeztél.
Mert íme, mutatok neked egy kövér nőt :
És most nézz meg egy molett nőt:
Te, a kettő között egyenlőséget vonsz. Míg a kövér nő, valóban kövér, és már-már a gusztustalanság határát súrolja, mivel ez nem emberi természetű. Rendkívül egézségtelen.
Addig a molett nő, igenis szexis tud lenni. Próbáltam két egyforma minőségű képet keresni, hogy egyik sem legyen előnyben/hátrányban.
Lehet, hogy elfogult vagyok, és nem dícsérni akarom a molett nőket, de én is az ő táborukat gazdagítom. A kövér nőnél, hiszem, hogy van megoldás, kell az akarat ahhoz hogy változzon. A molett nőnél nem feltétlenül. Én naponta órákat soportolok azért, mert ez a hobbim. De van a genetika nevezetű dolog. És mégis molett vagyok. Nagy mellekkel, kerek fenékkel és nem 50 kilóval.
Kérlek, az információim után gondolkozz el, hogy mi a kövér és a molett, majd újra tedd fel magadban (is) a kérdést. Hogy a molett nőknek jössz e be, vagy a kövéreknek. Mert nagyon nem mindegy.
Szép estét! :)
19/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!