Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bejövök a kövér (molett)...

Bejövök a kövér (molett) nőknek, de miért? Nem vagyok kövér és éttermem sincs.

Figyelt kérdés

2014. jún. 3. 14:43
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Megígérem, a válaszom során a jóindulat fog vezérelni.

Csak szeretném neked elmondani, hogy nem vagy tisztában azzal amit kérdeztél.

Mert íme, mutatok neked egy kövér nőt :

[link]

És most nézz meg egy molett nőt:

[link]

Te, a kettő között egyenlőséget vonsz. Míg a kövér nő, valóban kövér, és már-már a gusztustalanság határát súrolja, mivel ez nem emberi természetű. Rendkívül egézségtelen.

Addig a molett nő, igenis szexis tud lenni. Próbáltam két egyforma minőségű képet keresni, hogy egyik sem legyen előnyben/hátrányban.

Lehet, hogy elfogult vagyok, és nem dícsérni akarom a molett nőket, de én is az ő táborukat gazdagítom. A kövér nőnél, hiszem, hogy van megoldás, kell az akarat ahhoz hogy változzon. A molett nőnél nem feltétlenül. Én naponta órákat soportolok azért, mert ez a hobbim. De van a genetika nevezetű dolog. És mégis molett vagyok. Nagy mellekkel, kerek fenékkel és nem 50 kilóval.

Kérlek, az információim után gondolkozz el, hogy mi a kövér és a molett, majd újra tedd fel magadban (is) a kérdést. Hogy a molett nőknek jössz e be, vagy a kövéreknek. Mert nagyon nem mindegy.

Szép estét! :)

19/N

2015. ápr. 1. 20:10
 32/32 anonim ***** válasza:
Bejövök a ragadós lúzer pasiknak, de miért? Pedig én nem vagyok lúzer, és mágnes sincs bennem.
2015. ápr. 13. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!