Bejövök a kövér (molett) nőknek, de miért? Nem vagyok kövér és éttermem sincs.
Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 14:43
21/32 anonim válasza:
Én nagyon jót nevettem:D de ha kövér lennék biztos rosszul esett volna ez a vicc.
22/32 anonim válasza:
És szerinted ha egy nő molett, vagy testesebb a mostani média által istenített, vasággyal is max 50 kilós társánál, akkor az csak azért lehet, mert lusta?! Abba nem gondoltál bele, hogy esetleg beteg? Senki nem tökéletes, de te csupán egy hatalmas nagy paraszt lehetsz ha ilyen következtetéseket vonsz le...(Y)
23/32 anonim válasza:
Hát ez rohadt vicces volt, bunkókám.
24/32 anonim válasza:
nem feltétlenül kell étterem ahhoz hogy begyere egy molett lánynak.+Attól hogy egy lány molett nem feltétlenül kell elítélni van aki nem tehet róla,vagy akit az érzelmei tesznek ilyenné,és van olyan aki pont azért kövér mert nem eszik más genetikailag.A molett lányok is lehetnek olyanok mint a vékony lányok.Ha van molett ismerősöd megfigyelheted hogy a molett lányok olykor ha kívülről nem de belülről ragyognak!
25/32 anonim válasza:
Nekem tetszik a humorod. Akik, pedig megsértődtek a falás és a túlsúly közötti párhuzamon, ők azok, akik azt hiszik, vékony vagy átlagos súlyú nő csak koplal. Tudjátok van genetika, és sportolás iránti igény stb.
26/32 A kérdező kommentje:
25,köszi! :)
2014. jún. 28. 14:20
27/32 anonim válasza:
Gyökérkém, figyelemre vágysz, hogy kiemeled a kérdésedet?
28/32 anonim válasza:
16oson röhögtem, ez jó volt :D
Kérdező, bejövök a törököknek, araboknak, pedig k*vára nem vagyok szűz... Ez miért van?
(Ja, nekem am nem kellene egyik se....)
29/32 anonim válasza:
Én sem értem, miért jössz be nekik, mert parasztnak viszont paraszt vagy.
30/32 anonim válasza:
Kövezzetek meg, de én pl. elvigyorodtam a kérdésen, pedig nő vagyok és felesleg is van rajtam. Nem, nem azért, mert a parasztokra nedvesedek, hanem mert a taplóság számomra nem itt kezdődik.
Más testalkatú nőknek nem jössz be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!