Ti összejönnétek egy volt (! ) drogos lánnyal?
19 éves és két éve még nagyon keményen drogozott.
Az anyukája öngyilkos lett amikor 13 volt, Ő találta meg. Az apja alkoholista, így a mamája nevelte, de Ő 2011be elhunyt. Az apjával lakott, de mindig a haverjaival volt és drogozni kezdett. Csak egy évig csinálta, mert egy házi buliba meghalt két haverja és valahogy leállt.
Komolyan nagyra becsülöm őt, mert ennyi csapást nagyon nehéz elviselni. 4 olyan ember halt meg körülötte akiket szeretett és nagyon fiatalon kellett ezt átélnie.
Most épp normálisan él, még mindig az alkoholista apjával, de dolgozik és nem jár bulizni. Az elmúlt két évben egyáltalán nem drogozott és inni se szokott.
Még a drogos korszakába ismertem meg, akkor is nagyon tetszett, de az élete amit élt az nem. Most normális és én is tetszek neki, lehetne köztünk valami csak félek, hogy valahol a lelke mélyén most is "labilis". Nem tudom mennyire lenne jó ötlet összejönnünk.
Te érdemesnek látod rá. Mert ha igen vágj bele. Amennyiben sikerül támaszt nyújtanod neki és csökken rajta a nyomás jobbá vállhat. Lehet hogy a végén nem maradtok együtt, de legalább tettél érte, hogy jól érezze magát és erősebben álljon ellen a káros szenvedélyeknek.
Igaz kívűlállóként nem lát bele az ember úgy. De én úgy érzem foglalkoznék vele.
Ha tetszene a lány és csak ezen "múlna" akkor igen mert én nem ítélem el a múltjáért.
Persze ilyen jellegűen sok lány egy olyan sráccal sem jönne össze akinek tele van az alkarja vágásokkal attól még hogy nem ismerik a múltját, mert ha megismernék is csak elítélnék ok nélkül sokan, ugyan ez igaz sajnos a drogosokra is, elég erős ellenszenvet vált ki az emberekből -sokszor fölöslegesen hisz nem is ártottak nekik az "áldozatok"-.
Én is cuccoztam régen (2 éve vagyok totál tiszta)... Jelenleg boldog párkapcsolatban élek, nyoma sincs annak, hogy régen milyen voltam, miket csináltam.
Szerintem mindig azon múlik ez a drog-kérdés, hogy az illetékes hogy van, hogy gondolkozik, mit akar. Ha "néha kicsit" csinálná, és egyéb kifogások vannak, akkor felejtős. Ha viszont távolról kerül, nem érdekli, nem ért egyet a múltjával, akkor add meg neki az esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!