Mit tegyek, hogy ne tűnjek beképzeltnek, de észrevegyenek?
Sajnos mostanában csak azokkal a lányokkal foglalkoznak, akik nagyon felhívják magukra a figyelmet ( csak miniszoknya, mininadrág, mindig sminkelt arc, legújabb, legdrágább cuccok).
Én nem vagyok csúnya, sőt sokak szerint ( nem az anyám:D) gyönyörű vagyok, és mellesleg én sem tartom magam csúnyának.
De, mégsem foglalkoznak annyira velem a fiúk, mert nem hordok nagyon kirívó cuccokat, és nem is járok bulizni, így nagyon laza ismerkedéseket sem tudok folytatni, és nincs az a rengeteg álbarátom, csak az igaziak.
Így viszont barátra esélyem sincs. Egyszer-kétszer jön egy helyes fiú, de a szexnél mélyebbre nem vágyik. Sajnos úgy tapasztalom, manapság ez már nem is annyira jellemző, pont az én korosztályomban.
Mégis szeretném, ha egy-két fiú végre észrevenne, de nem akarom azokat a módszereket használni, amiket csak a beképzelt lányok használnak.
Ti mit tanácsoltok? Van esélyem?
L/17
Jó, akkor most megpróbálok segíteni. Valószínüleg nem az öltözködéssel van a baj, hanem a kisugárzásoddal. Amire én tippelek így látatlanban az az önbizalomhiány. 17 évesen én is ilyen voltam. Nem jártam bulizni, nem ismerkedtem fiúkkal, tudtam, hogy szép vagyok, mert sokszor visszahallottam, hogy milyen jól nézek ki, de mégsem közeledtek a fiúk felém. Én se feléjük. Lenéztem mindenkit aki bulizni mert járni, gondoltam magamban micsoda pö.sök és micsoda ringyók...hülye voltam.
Az egyetemen minden megváltozott. Elkezdtem bulizni járni, alkohol hatására nyíltabb lettem az emberekkel. Láttam, hogy mennyi mindenkinek tetszem és közeledtek is mivel az egyetemi bulikon felengedtem és jófej voltam velük, így nem féltek tőlem. Ez önbizalmat adott és mostmár teljesen ki tudok nyílni és ismerkedni, laza lenni alkohol nélkül is. Nem ittam halálra magam régebben se, ne úgy képzeld el, csak lazára ittam magam és mertem nyitni. Mostmár minden rendben van velem, van önbizalmam, ismerkedek és nagyon sok pasi nyit felém és kezdeményez. A társasági életem olyan lett amit régebben a gimiben irigyeltem csak akkor ezt még nem vallottam be magamnak. Fura, mert nyilván én is megtehettem volna, hogy eljárok...de egyszerűen nem volt merszem hozzá, könnyebb volt lenézni.
Nem tudom mennyire segített, nem azt mondom, hogy minden héten részegedj le a sárga földig, de ha havonta egyszer elmész a haverokkal táncolni, akkor abból nem lehet baj. Talán neked is meghozza az önbizalmat.
Pont, hogy nem hiszem azt, csak akiket eddig láttam, az ellenkezőjére jutottak.
Pont tavaly halt meg egy közeli barátom emiatt. Nem hiába tartom rossz dolognak. És igen, én is szoktam inni, nem is keveset, de én nem rúgok be egy felestől. Sőt, én ügyelni szoktam arra, hogy ne veszítsem el magam.
És bocsi, hogy kicsillagoztam a szexet, de nem vagyok ízléstelen, főleg nem elcseszett. A nagy szád alapján és a harciaskodásodból ítélve nem én vagyok rosszul nevelve... Már bocs. De leszögezném, én tanácsot kérni írtam ide, nem pedig vitatkozni.
A 21-esnek nagyon köszönöm:)
Voltam már bulizni, de akkor is a barátnőm elrángatott a kocsmába.. ott meg mindenki részeg volt már.. nem sok jó emlékem van.:/
Nem szégyen néha részegnek lenni ;) :)
Bár igaz, talán nem 17 évesen kellene elkezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!