Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy ne tűnjek...

Mit tegyek, hogy ne tűnjek beképzeltnek, de észrevegyenek?

Figyelt kérdés

Sajnos mostanában csak azokkal a lányokkal foglalkoznak, akik nagyon felhívják magukra a figyelmet ( csak miniszoknya, mininadrág, mindig sminkelt arc, legújabb, legdrágább cuccok).

Én nem vagyok csúnya, sőt sokak szerint ( nem az anyám:D) gyönyörű vagyok, és mellesleg én sem tartom magam csúnyának.

De, mégsem foglalkoznak annyira velem a fiúk, mert nem hordok nagyon kirívó cuccokat, és nem is járok bulizni, így nagyon laza ismerkedéseket sem tudok folytatni, és nincs az a rengeteg álbarátom, csak az igaziak.

Így viszont barátra esélyem sincs. Egyszer-kétszer jön egy helyes fiú, de a szexnél mélyebbre nem vágyik. Sajnos úgy tapasztalom, manapság ez már nem is annyira jellemző, pont az én korosztályomban.

Mégis szeretném, ha egy-két fiú végre észrevenne, de nem akarom azokat a módszereket használni, amiket csak a beképzelt lányok használnak.

Ti mit tanácsoltok? Van esélyem?

L/17

2014. jún. 2. 16:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
És épp ellenkezőleg, nincsenek agyi gondjaim, többek között ezért nem megyek bulizni.... én hasznosabb dolgokkal töltöm az időm, minthogy részegen tántorogjak az út szélén. Nem áll szándékomban eldobni a jövőmet.
2014. jún. 2. 16:36
 12/26 A kérdező kommentje:
Valószínűleg tényleg nem vagyok nyitott. De ha nem, hogy tudnék ezen változtatni?
2014. jún. 2. 16:38
 13/26 Noydra ***** válasza:
49%
Te csak szimplán vagy hülye. Nem baj, ilyen is kell.
2014. jún. 2. 16:39
 14/26 A kérdező kommentje:
Látom, te meg szimplán okos vagy. Diplomád esetleg nincs?
2014. jún. 2. 16:41
 15/26 Noydra ***** válasza:
49%

Fogalmad nincs, hogy kell ismerkedni, és minden különösebb ok nélkül szidsz olyanokat, akik másképp öltözködnek, mint te, csak mert nekik vannak "udvarlóik"?

Valóban nagyon okos vagy.(y)

2014. jún. 2. 16:47
 16/26 anonim ***** válasza:

"Nincsenek agyi gondjaim, ezért is nem járok bulizni."

Végül is most csak a fiatalabb társadalom 70%-át nevezted értelmi gondokkal küzködőnek, mert szeretnek kikapcsolódni ;) okos kislány

Mellesleg mi fontos dolgod lehet 17 évesen ??? :D ne vicceljünk már. Talán minden hétvégén ülésezel Brüsszelben az EU Parlamentben vagy a rák ellenszerét kutatod ?:D hagyjuk már :)

2014. jún. 2. 16:50
 17/26 A kérdező kommentje:

Hát, nem. De a céljaimhoz nincsenek messze. Ez most olyan nagy baj?

És nem szidtam a többi lányt, csak nem értek velük egyet.

És igen, a mi "városunkban" aki elmegy bulizni, sosem jön haza józanul, ha ezt te 16-17 éves gyereknél kikapcsolódásnak nevezed, az elég nagy baj. Nem hiába tiltják az alkoholt 18 év alatt. Jó, az oké hogy iszik 2-3 felest, vagy többet, ha bírja, de hogy abból űz sportot, hogy berúgjon, vagy hogy egy jót akar sz*elni, mikor még bőven ráér. És nem tudom miért én vagyok a hülye, mikor nem én leszek az aki pár év múlva hagy ne mondjam hol végzi. Baj hogy én nem tartok velük? Baj, hogy én más életet élek? Baj, hogy normális céljaim vannak? Elég gáz, hogy engem szapultok... Most legyek én is olyan, az jobb? -.-

2014. jún. 2. 16:55
 18/26 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy baj ?:D De ha ennyire elégedett lennél, mint amit mondasz, akkor nem itt sipákolnál gyakorin...
2014. jún. 2. 17:03
 19/26 A kérdező kommentje:

:D ez fantasztikus.

Egyáltalán nem vagyok elégedett, csak reménykedtem, hogy valaki tud normális tanácsot adni. Pontosan az a bajom, hogy nem vagyok elégedett, főleg önmagammal.

2014. jún. 2. 17:06
 20/26 Noydra ***** válasza:

Azt hiszed, hogy aki elmegy inni, vagy bulizni, csak roncs lehet felnőtt korára?

Ebből és abból, hogy a szexet kicsillagoztad, megint arra tudok következtetni, hogy téged úgy neveltek, hogy feleseleges tovább vitáznom veled, mert elb.szott vagy úgy, ahogy vagy.

Sajnálom.

2014. jún. 2. 17:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!