Egy szórakozóhelyen hogy lehet beprobálkozni a a nőknél? Mit lehet tenni annak érdekében hogy észrevegyenek és ha észrevettek ne elutasitsanak hanem jöjjenek táncolni stb stb?
Hát nálam az válik be, hogy ha látom a pasin, hogy kedvesen néz rám, mosolyog (és nem olyan kanos fejjel vigyorog). Ha ezt észre veszem és szimpatikus (kedves mosoly után már csak az lehet)akkor visszamosolygok. Ezután oda jön hozzám és udvariasan köszön. Elmondja, hogy szimpatikus vagyok, szeretne megismerni vagy táncolni. Innentől kezdve nyert ügye van.
19L
Egyszerűen csak, szó nélkül fogd meg a kezét, és húzd el táncolni - persze ésszel, nem erőszakosan. Csak vigyázz, nehogy úgy járj, mint én! Azóta (16év) már 2 gyerekünk van.
36Ff
Én általában megállok a szórakozóhely előtt a Q7 terepjárommal.
Szólok a kidobóknak hogy a kocsira vigyázzanak, mer a tulaj jó haverom.
Bemegyek a diszkóba, pacsizok a tulajjal, meg a többi kidobóval, már készítik elő a VIP asztalt.
Mire ez megvan , ált 4-5 lány már ott van velem.
nem tudom honnan jönnek, de van mikor válogatnom kell, ki ülhet le inni és dumálni.
Jah és persze a terepjáróba is csak 4 lányt tudok egyszerre elvinni.
De van olyan, hogy mind a 4 ülés foglalt hazafelé menet.
nekem így megy hétvégente, erre voltál kíváncsi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!