Szórakozóhelyen tényleg nem lehet normális párkapcsolatot (nem egy éjszakásat) kialakítani? Érvek, ellenérvek?
Szerintem nem lehet.
1. Oda a legtöbb ember szórakozni jár, nem hosszútávú kapcsolatot kutatni.
2. Kikapcsolódnak: akár isznak, szívnak.
3. az előbb említettek hatására torzul a józan ítélőképességük.
3. Meg a tied.
Tényleg nem lehet, ahogy az első is nagyon jól leírta. A szórakozóhely konkrétan a legrosszabb hely.
És különben is,ha megpróbálod, úgyis egy "na még egy szerencsétlen nyomulós lúzer" leszel a lány szemében, vélhetően nem erre van szükséged.
Ha rám hallgatsz, messzire elkerülöd ezeket a helyeket.
én is szórakozóhelyen találtam meg a párom, egy olyan hogy akkor facebookon se ismerkedjünk?? bárhol lehet ismerkedni, csak meg kell találni a megfelelő embert. tény, hogy a többjük csak arra megy, de igen, van aki azért megy fel, hogy ismerkedjen. bár én nem járok ilyen disco félékbe, nem az én világom, én jobban szeretem a bárokat... ahogy nem tocsog a sok drogos, meg az alkoholista, meg nem nyúlnak alád...
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!