Szórakozóhelyen, egyedül, hogyan ismerkedjek lányokkal egyéjszakás célból? Stratégia?
23 vagyok, volt már barátnőm, de egyéjszakás vagy szexkapcsolatom még sosem volt. Ismerkedésnél is kicsit visszafogott vagyok, bár ismerős csajokkal jól szót értek, idegenekkel nincs meg az a lehengerlő dumám, ha értitek.
Ingben, zakóban, elegánsan mennék, a csajok egy része szerint sármos vagyok, van némi izmom is (bár nem vagyok kigyúrt, vagy szálkás) de talán ezzel nem lesz gond.
Haverjaimat meg nem vinném, pont ezért kérdem, hogy amikor csak úgy egyedül ide-oda csapódsz, akkor hogyan érdemes kiszemelni a csajokat, meg kezdeményezni? És főleg - milyen szórakozóhelyeken?
nincs bevalt recept. mindenki mas es mas, minden csajra egyeni taktikat kell alkalmazni :)
ismerd fel a helyzetet, amikor ismerkedhetsz, par apro jelbol meglathatod, hogy ki nyitott az ismerkedesre es ki fog elzavarni a fenebe. ne sablon modszereket alkalmazz, azokat senki sem szereti, csak az egyugyuek hiszik azt, hogy mukodnek :)
Előre mondom, hogy normálisabb csajt még ha ott helyben a táncparketten sikerül is levenni a lábáról, csókolod, tapizol, akkor sem egyszerű hazavinni, mert mindig van a társaságukban egy tyúkanyó mentalitású ügyeletes józan csaj, aki mikor már benne lenne hogy vigyed haza, magával viszi. De a telefonszáma addigra már meg van, és másnap hívhatod.
Szórakozóhelyen ne azt nézd, hogy neked ki tetszik a legjobban (ez valószínűleg szinted feletti csaj, aki téged nem vesz számításba), hanem azt hogy melyik csajok néznek meg. Közülük válassz kiszemeltet. Vedd fel vele a szemkontaktust, közeledj hozzá. Pl. ha te pultnál vagy ő meg táncparketten, akkor szemezés közben mehet egy kis Men's Style (férfierő hiteles interpretálása impozáns mozdulatok által), ha a csaj ezt veszi, akkor menj oda hozzá, táncoltasd meg, majd hívd egy italra, utána vissza parkettra és már nyomulj rá.
Semmiképpen ne mond el, hogy te egyedül mentél szórakozni, mert csajozni szeretnél.
Nekem ilyeneket mondtak, amik gyanúsak voltak, szóval valószínűleg egyedül jött a srác, de mást mondott:
- itt vannak a barátaim, csak elkeveredtünk
- egy barátom megkért, hogy vigyem haza, de mire ideértem elment
- a többiek átmentek egy másik helyre, de én szívebben maradtam volna itt
- csak erre jártam és beugrottam egy italra
Egyébként szerintem haverokkal könnyebb csajozni, mert ha egy fiú odamegy egy lánytársasághoz, az elég fura, de ha a fiúk is többen vannak és a lányok is, akkor egyszerűbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!