Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Milyen egyedül menni szórakozó...

Milyen egyedül menni szórakozóhelyre?

Figyelt kérdés
Mivel nem nagyon ismerek senkit, de nem akarok itthon ülni, lehet el kéne járnom egyedül szórakozóhelyekre, aztán majd csak megismerkedem valakikkel. Mennyire zárkózottak az emberek itt Budapesten? Nem néznek hülyén, ha egyedül támasztom a pultot? 23/f

2014. jan. 22. 18:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Ehh, szólhattál volna, nyáron voltam Pesten az unokatesómnál.. bulizni is mentünk :) persze, szexuális szolgáltatást nem tudok ajánlani, mert van pasim, meg amúgy se ismerlek..:)
2014. jan. 22. 18:27
 2/9 anonim ***** válasza:
dehogy! és mivel egyedül mész tuti, hogy nem a haverokkal fogsz lógni az este, hanem új emberekkel ismerkedsz
2014. jan. 22. 18:27
 3/9 anonim ***** válasza:
oda kell csapódni egy szimpatikus társasághoz, összehaverkodni valakikkel, azt pesten nem nehéz:)
2014. jan. 22. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Pocsék érzés öregem... Nem pesti vagyok, de egyszer voltam, sok ember volt, de mindenki valakivel. Baráti társaságok, persze akik jól érezték magukat természetesen a maguk körében. Szerintem nem néztek hülyén valószínűleg észre sem vettek. Mindenki foglalkozott a maga dolgával. Több száz ember között egyedül, mondhatom nagyon kellemes érzés.
2014. jan. 22. 18:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Én még sose voltam egyedül, mondjuk lányként nem is mernék. De olyan volt, hogy valaki odacsapódott hozzánk. Szerintem férfiaknál gyakori, hogy egyedül támasztják a pultot és nézik a lányokat :)
2014. jan. 22. 18:32
 6/9 anonim ***** válasza:
Van egy jó módszer, kicsit hazudni kell. Oda mész valakikhez, aztán megkérded szabad-e egy hely, mert új vagy a városba és még nincsenek ismerőseid.
2014. jan. 22. 18:38
 7/9 anonim válasza:

én egyedül elmegyek odamegyek heló lányok stb gyertek fogat mosni a wcbe ha értitek mire gondolok azt jönnek

Dt. Humbák Ferenc

szexuál pszicológus

2014. jan. 22. 18:40
 8/9 anonim válasza:
Dr. PhD.
2014. jan. 22. 18:40
 9/9 Költőnő? ***** válasza:

érdemes a pultossal összehaverkodni, ha van rá mód :)

ha ismersz vmi kocsmasportot, meg lehet kérdezni, beszállhatsz-e vagy azokhoz cimbiket keresni, lényeg a lazaság.

2014. jan. 22. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!