Hogy "kell" egy éjszakás kalandokat csinálni?
Hülyén hangzik a kérdés,de az érdekelne,hogy ki hogy vette észre pl hogy buliban melyik csaj kapható csak simán szexre,hogy történt,ittatok,kimentetek dugtatok,vagy buliból/után valamelyikőtökhöz szex,másnap viszlát?hogy működik az ilyen?még sosem volt benne részem,csak tartós kapcsolataim voltak,de kiakarom próbálni ,csak nem tudom hogy megy ez :D
Tippeket,taktikákat,történeteket szívesen olvasnék köszi
25/f
25 évesen , ne legyél már ennyire elesett..
Ugyanúgy mintha rendes csajt keresnél , előadod magad , megdugod , aztán annyi h megmondod h nem szeretnél folytatást.
fogjatok le...
Mai világban, mikor csak ide 450 000 olyan kérdést tesznek fel/nap, ami arról szól, hogy minden nő k...a, és mind kapható, és miért ilyenek, és hol vannak a rendes lányok...stb...
...szóval komolyan kérdés ez egy tartós kapcsolatokat megélt 25 éves srácnak?
Nyugodjon le mindenki, főleg én, ezek szerint igen.
Válaszom: úgy kell csinálni, hogy odamész, dumálsz vele, cirógatod a karját, próbálsz minél több fizikai kontaktusba kerülni vele, és ha nem húzza el magát, hanem lelkesen reagál, akkor hajrá. Szerintem.
Nem tudom, mesélték mások...:-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!