Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy ne tűnjek...

Mit tegyek, hogy ne tűnjek beképzeltnek, de észrevegyenek?

Figyelt kérdés

Sajnos mostanában csak azokkal a lányokkal foglalkoznak, akik nagyon felhívják magukra a figyelmet ( csak miniszoknya, mininadrág, mindig sminkelt arc, legújabb, legdrágább cuccok).

Én nem vagyok csúnya, sőt sokak szerint ( nem az anyám:D) gyönyörű vagyok, és mellesleg én sem tartom magam csúnyának.

De, mégsem foglalkoznak annyira velem a fiúk, mert nem hordok nagyon kirívó cuccokat, és nem is járok bulizni, így nagyon laza ismerkedéseket sem tudok folytatni, és nincs az a rengeteg álbarátom, csak az igaziak.

Így viszont barátra esélyem sincs. Egyszer-kétszer jön egy helyes fiú, de a szexnél mélyebbre nem vágyik. Sajnos úgy tapasztalom, manapság ez már nem is annyira jellemző, pont az én korosztályomban.

Mégis szeretném, ha egy-két fiú végre észrevenne, de nem akarom azokat a módszereket használni, amiket csak a beképzelt lányok használnak.

Ti mit tanácsoltok? Van esélyem?

L/17

2014. jún. 2. 16:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szép vagy, nem kell semmit tenned, jönnek azok a srácok maguktól.:DD
2014. jún. 2. 16:22
 2/26 A kérdező kommentje:
Jönnének, de pont azok, akik normálisak, félnek kezdeményezni:(
2014. jún. 2. 16:23
 3/26 anonim ***** válasza:
Háát...Manapság nagyon ez megy :D Ha az vigasztal, velünk is ugyan ez van (fiúkkal), hogyha nem öltözünk be díszbuz!knak. :D
2014. jún. 2. 16:23
 4/26 A kérdező kommentje:
Sajnálom, de legalább nem vagyok egyedül:)
2014. jún. 2. 16:24
 5/26 anonim ***** válasza:

Ilyen áldozat mentalitással ne varj el semmit.

"Csakis a miniszoknyás,kikent stb. lányokat veszik észre"

Nem b+ nem csak azokat,de higgy amit akarsz.

18/F

2014. jún. 2. 16:26
 6/26 A kérdező kommentje:
Igazából én hiszem hogy észrevesznek olyan lányokat is, akik nem ezt csinálják, csak sajnos nem mutatják, de attól lehetnél kedvesebb. Én nem ítéltem el minden fiút, csak azt aki csak rájuk figyel, de őket is csak sajnálni lehet, majd megtudják, hogy miért...
2014. jún. 2. 16:29
 7/26 anonim ***** válasza:
75%

-.-

Nem járok miniszoknyába és nem járok hasig kivágott felsőbe sem. Nincs műkörmöm, műmellem, póthajam és szolidan sminkelek hétköznapokon, mégis az utcán nagyon nagyon sokan megfordulnak utánam, a pasik nem csak szexet akarnak (amugy hol itt a logika? pont hogy a pasik a műcsajoktól akarnak csak szexet, ha te "normális" vagy akkor tőled miért csak azt akarnak? Talán agyi gondok vannak?)

Úgyhogy nincs igazad, de tényleg higgy amit akarsz. pusz.

22L

2014. jún. 2. 16:29
 8/26 A kérdező kommentje:

Szóval senki sem érti amit mondok.

Nem vagyok mű. Természetes vagyok, természetesen szőke, és jó idomokkal rendelkezem. Persze, hogy megfordulnak, meg is szoktak fütyülni, csakhogy én ezt nem normális közeledésnek veszem. Aki tényleg nem arra megy, az nem így jelzi, hogy meg akar ismerni. Épp ere lennék kíváncsi, hogy hogyan érhetem el, hogy ne csak utánam nézzenek vagy kifütyüljenek, hanem végre egy normális fiú jönne oda hozzám komoly ismerkedési szándékkal.

2014. jún. 2. 16:33
 9/26 anonim ***** válasza:
75%
Te nem érted basszus. -.- Pont azt mondom, hogy ha nem vagy mű, és normális vagy akkor miért nem közelednek rendesen? Ez itt a nagy kérdés. Talán magadba kéne nézni és ott keresni az okokat. Lehet, hogy nem vagy nyitott.
2014. jún. 2. 16:35
 10/26 anonim ***** válasza:

Hehe,egyezik a 71%-unk 22/L :D

Meg a mondanivalónk is.

Hogy is kezdted a kérdést?

"Manapsag CSAK azokkal foglalkoznak.."

Aztán leírtad hogy te milyen szép,jó,kedves,normális stb. vagy DE azok a gonosz,felszínes fiúk csakis a műcsajokat veszik észre tőled meg csak szexet akarnak.

Még véletlenül se keresnél magadban hibát..

Én Bp-n élek,sok lányismerősöm van,szoktam bulizni jarni és nagyon nen latok tucatjával műnőket.Néha 1-2 szembejön de egyiken sem lóg 50 pasi

Mint a 22/L is leírta bőven ismerek normális,csendes lányokat barattal.

"Mit tegyek hogy ne tűnjek beképzeltnek"

Hat egyenlőre nem haladsz jó úton.

18/F

2014. jún. 2. 16:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!