Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy tényleg...

Mit tegyek, hogy tényleg észrevegyenek?

Figyelt kérdés

Sok fiú megbámul, megjegyzéseket tesz, udvarol így úgy, de nem a belsőm miatt, hanem a külső adottságaim miatt. Sokszor már direkt fiúsan öltözöm, stb, hogy ne a külsőmet nézzék, de nem használ.

Sokszor egész jól elbeszélgetek fiúkkal, de aztán rájövök, nem azért kedvelnek inkább, ami vagyok. Persze mondják, hogy aranyos vagyok, kedves, vicces, meg h ritka az ilyen lány, de mégis elrontják azzal, hogy fogdosnak, stb, mikor nem tudom honnan vették, h nekik azt szabad.

Utálom, hogy nem látnak, csak azt, hogy szőke vagyok, és formás...Mit tegyek, hogy magamért kedveljenek? Még nem is volt barátom ilyenek miatt. És lassan depressziós leszek attól hogy senki sem lát igazán. Volt már fiú, aki tetszett, és a szívem szakadt meg, mikor ő csak barátság extrákkal kapcsolatot akart. Szeretnék normális kapcsolatot, olyannal aki nem a külsőm miatt kedvel (csak).

Kérlek, segítsetek! L/17

2014. jan. 21. 20:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kép, és elhisszük...
2014. jan. 21. 20:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Én is olyan lányt keresek aki nem a külsőt nézi! Sajnos nincs olyan!
2014. jan. 21. 20:17
 3/13 anonim ***** válasza:

Mit csodálkozol, hogy nem volt még barátod ha mindig elküldöd őket?

Nagy egóval rendelkezhetsz, ha azt hiszed hogy mindenki csak a külsőd miatt akar..

2014. jan. 21. 20:18
 4/13 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, hogy elhittem, hogy nem a külsőm a fontos, ők mondták személyesen, hogy a külsőm bejön nekik, de semmi komolyabbat nem szeretnének.Senkinek sem kívánom ezt az érzést, de azért köszönöm a "kedves" "tapintatos" válaszokat. Aki meg kíváncsi rá, küldtem képet...
2014. jan. 21. 20:24
 5/13 anonim ***** válasza:
Gondolom te biztos nem a külsőt nézed... Az irományod alapján nem lehetsz valami nagy észlény. Azokat akik csak külsőre mennek és szexet akarnak könnyen ki lehet szűrni.
2014. jan. 21. 20:24
 6/13 anonim ***** válasza:
Én is kíváncsi lennék rád.
2014. jan. 21. 20:26
 7/13 anonim válasza:
Ha gondolod írj és küldhetsz képet is akár :)
2014. jan. 21. 20:27
 8/13 A kérdező kommentje:
Már sokszor találkoztam olyan fiúkkal is, akik egyáltalán nem jöttek be, mégis elmentem, mert senkit nem akartam megbántani. Úgyhogy, mielőtt megbélyegeznétek, nem a külsőt nézem. Persze az se mind1, hogy néz ki, de elsősorban nem ez érdekel, nem olyan emberek érdekelnek, akik kívül fényesek, belül pedig üresek...
2014. jan. 21. 20:28
 9/13 anonim ***** válasza:
ne legyen szőke hajad és viselkedsj értelmesen
2014. jan. 22. 15:45
 10/13 anonim ***** válasza:
de kép jöhet hátha ismerlek:)
2014. jan. 22. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!