Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit tegyek, hogy tényleg...

Mit tegyek, hogy tényleg észrevegyenek?

Figyelt kérdés

Sok fiú megbámul, megjegyzéseket tesz, udvarol így úgy, de nem a belsőm miatt, hanem a külső adottságaim miatt. Sokszor már direkt fiúsan öltözöm, stb, hogy ne a külsőmet nézzék, de nem használ.

Sokszor egész jól elbeszélgetek fiúkkal, de aztán rájövök, nem azért kedvelnek inkább, ami vagyok. Persze mondják, hogy aranyos vagyok, kedves, vicces, meg h ritka az ilyen lány, de mégis elrontják azzal, hogy fogdosnak, stb, mikor nem tudom honnan vették, h nekik azt szabad.

Utálom, hogy nem látnak, csak azt, hogy szőke vagyok, és formás...Mit tegyek, hogy magamért kedveljenek? Még nem is volt barátom ilyenek miatt. És lassan depressziós leszek attól hogy senki sem lát igazán. Volt már fiú, aki tetszett, és a szívem szakadt meg, mikor ő csak barátság extrákkal kapcsolatot akart. Szeretnék normális kapcsolatot, olyannal aki nem a külsőm miatt kedvel (csak).

Kérlek, segítsetek! L/17

2014. jan. 21. 20:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Festessem be a hajam?

Amúgy értelmes vagyok, átlagban csöndes.

2014. jan. 22. 20:19
 12/13 anonim ***** válasza:
A tapizás az nagyrészt azért van mert mi fiúk bunkók vagyunk. És ha szép vagy akkor mindenki egyből azt veszi észre nem pedig a jellemed és a mai világban a sexy-re mennek nem pedig a normálisra.
2014. jan. 22. 22:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Kár..:/
2014. jan. 23. 16:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!