Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy végre észreve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy végre észrevegyenek?

Figyelt kérdés

A problémám az, hogy valahogy nem megy nekem ez a „pasizás dolog”. Kinézetre átlagos lány vagyok, figyelek a külsőmre, próbálok csinosan öltözködni, de nem tűnök ki a tömegből. Ezt azért írtam le, mert nem a kinézetemmel van a baj, hanem inkább azzal, hogy csendes, félénk lány vagyok, ráadásul még szűz is. Még nem volt komoly kapcsolatom, de már nagyon szeretném, ha lenne barátom. A szűzességem miatt elég gátlásos is vagyok, nehezen tudok megbízni az emberekben, több idő kell nekem. Eddig mindig olyan fiúkkal hozott össze a sors, akik csak egyéjszakás kalandot akartak, illetve akik komolyabbat akartak, azok pedig engem nem érdekeltek. Most biztos arra gondoltok, hogy válogatós vagyok,de nekem fontos, hogy egy fiú külsőleg is megfogjon, olyan mellett nem tudom elképzelni magam aki nem vonz. Egyszer összejöttem egy fiúval, aki jól nézett ki, rendes volt, de engem nem vonzott, viszont ő nagyon oda volt értem. Végül összejöttünk, mert azt hittem majd beleszeretek, de 1 hónap után megmondtam neki, hogy nekem ez nem megy, mert én csak barátként tudok ránézni, és nem akarom kihasználni.

Szoktam bulizni, de az önbizalomhiányom miatt nehezen kezdeményezek, sőt ha tetszik egy fiú, akkor nem tudom hogyan mutassam ezt felé, vagy egyáltalán hogy keltsem fel magamra a figyelmét. A barátnőimre néha irigykedem is, mert hozzájuk özönlenek a fiúk, én meg szürke kisegérnek érzem magam mellettük... Én is mosolygok, de eléggé el tudok keseredni, amikor olyan fiúk jönnek oda, akik engem nem érdekelnek.

Szeretném, ha végre olyan fiúk vennének észre, akik nekem is tetszenek, csak nem tudom, hogyan érjem ezt el. Ti milyen tippeket ajánlotok ezzel kapcsolatban? Valamint hogyan küzdjem le a félénkségemet, hogyan legyen több önbizalmam? 21L

2013. febr. 16. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Szemezgess, mosolyogj picit a rád tetszőkre, ne tűnj nagyon zárkózottnak. Lehet a kisugárzásod azt sejteti, nem érdemes közeledni feléd.
2013. febr. 16. 22:04
 2/8 anonim ***** válasza:

"rád tetszőkre"

Neked tetszőknek.

2013. febr. 16. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Először is barátkozz meg önmagaddal, szeresd magadat s tudatosuljon benned, hogy ,,igenis, jó nő vagyok, aki megérdemel egy jó pasit"! Minden hozzáállás kérdése. Így sokkal több kisugárzásod lesz, ami vonzza a tekintetet. Hajrá ;)
2013. febr. 16. 22:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Vársz és vársz a külsőre is megfelelő fiúra...Neked is meg kellene próbálnod a neked tetsző fiúk felé lépni. Tudod, néma gyereknek anyja sem érti a szavát. Hogy egy egyszerű példánál maradjak: bejövök neked, ám ezt nem mutatod ki felém semmilyen formában. Akkor én honnan tudjam, hogy vannak bizonyos szándékaid? :)
2013. febr. 16. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne bulikban keress magadnak valakit. Próbálj önbizalmat építeni, járj társaságba, ahol megismerhetitek egymást (tánc, sport stb.), csinálj érdekes dolgokat, mutasd meg, hogy érdekes ember vagy. Egyébként lehet, hogy (akár tudat alatt) az überhiperszuper pasik jönnek be neked.
2013. febr. 16. 22:15
 6/8 A kérdező kommentje:
4. pont ezt kérdezem, hogyan jelezzem a fiú felé, hogy tetszik és közeledjen felém :)
2013. febr. 16. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Azt már neked kel kitalálnod. Ez függhet a fiú személyiségétől is, hogy mi az amire netán vevő is lenne, mert lehet, hogy van olyan tett ami esetleg elriasztaná. Első körben csak szemezz, mosolyogj, a válaszreakciók már sokat el tudnak árulni :)
2013. febr. 16. 22:21
 8/8 asidiir válasza:

tldr,

mindenki szüzen született.

2013. febr. 17. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!