Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan hogy nagyon vágytatok a szerelem után és mikor végre megkaptátok, nem olyan, mint amilyennek elképzeltétek? (lent)
16 éves lány vagyok, nagy álmodozó és nem műköröm, meg póthajas fajta(nem tudom mennyire számít). Több, mint 1 hónapja vagyok párkapcsolatban egy nálam 3 évvel idősebb fiúval. Ő az első,aki nagyon szeretős, bújós és ölelgetős fajta.
Régóta ismerjük egymást, mégis olyan hamar összejöttünk. Igazából én 'harcoltam' hogy valami több legyen, de előtte fel sem tűnt vagy hogy tetszem neki. Hirtelen szájon csókolt és faképnél hagytam, mert össze voltam zavarodva és utána nap beszéltük meg átgondolva, hogy mi legyen. Fontos a számomra és szeretem, de valahogy más érzés. Arra lennék még kíváncsi tényleg "pillangókat kéne éreznem a hasamban és virulnom, mint a tejbe tök mert szeretem?"
"szerencsére" még sosem kaptam meg a szerelmet...
de félek attól, amit leírtál, ha egyszer beteljesül, más lesz, mint amit elképzeltem, vagy mint amire vágytam, és csalódni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!