Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak a baratommal?
Nőjj fel és hagyd ott!
Mi az, hogy érted szokott le a cigiről piáról? Főleg ha korodbeli. Mi ez a divat, hogy minden tizenéves bagózik, meg iszik?
F25
Hagyd ott. 1 éve az én párom is elhatározta hogy le fog szokni a cigiről, meg nem ivott csak ritkán. Nemrég szakítottunk, azért mert csak a haverok a fontosak meg a pia neki.
Ez az én történetem. Én jól éreztem vele magam addig a pontig, amíg úgy nem kezelt mint egy kutyát. Ha te most nem érzed magad jól vele, ne várj, lépj.
Hát ha nem érzed magad jól vele, akkor hagyd ott. Nem érdemes ezen rágódni, mert a végén semmi jó nem fog belőle kisülni.
Gondolj csak bele... húzzátok a dolgot, majd egyszer csak találkozol valaki mással, felé húz a szíved, de te még mindig ebben a kapcsolatban vagy. Titokban lehet elmész a másik sráccal, a mostani barátod rájön aztán csak a vita lesz meg az ellenszenv.
Jobb előbb megtenni mint később.
16/L
kill kill kill im gonna kill kill kill im gonna ... jól vok xd
na a komolyabb része a dolognak, próbálj meg jra beleszeretni.... vagy, akármenniyre fáj, hagyd ott... komolyan.... de, ha ennyire szeret, akk tényleg szeret...
szerencsés vagy vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!