Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk magyarázzátok meg nekem ezt a szitut, hogy végre átlássam a dolgokat!?
Hosszú ideig voltam együtt a barátommal. Kisebb veszekedéseken kívül semmi problémánk nem volt. Mindent megadtunk egymásnak amit kell. Ő szakított velem azzal a hülye szöveggel h úgy érzi nem tud úgy szeretni mint amit megérdemlek és h nem tud ő boldoggá tenni azt érzi./viszont tudom és érzem h szeret még/
Közre játszhat az is fiatalon jöttünk össze? És szakításunk után már 1-2 hétre már új barátnője van.
Elfogadom h így alakult csak nem értem ezt h a szakítás előtt még azzal jött h költözzünk össze én leszek a felesége soha nem akar elveszíteni stb.... Lehet azért jött ezzel mert már akkor bajok voltak a füle mögött? :D
Kérlek bunkó válaszokkal kiméljetek mert én se írok a ti kérdéseitek alá zöldcségeket D:
Hany evesek voltatok mikor osszejottetek es mennyi ideg voltatok egyutt?
Amugy lehet hogy Toled elkedvtelenedett, es ott volt az a masik csaj akitol szepet kapott, es elcsabult a szive
Ilyesmi velem is volt, de tudtam, hogy nem eri meg az "oreg"kapcsolatot eldobni egy uj, izgi dologert
Masreszrol a szakitos szoveg eleg gagyi, igazan megerdemelne az ember az igazsagot es nem sablonokat....:(
Ez egy sablonos szakítós szöveg.
Bocsi, hogy belekotyogtam lányként.
15 éves voltam Ö 17 éves. 6 évig tartott :/
De ez már komoly kapcsolat volt komoly szándékokkal mindkét fél részéről :)
Tudom,hogy túl kell lépni és tudom minden okkal történik de azért egy normális magyarázatot kaphattam volna nem?
Mert ez így semmi szerintem.
Tehat most F23 es L21 vagytok?
Ertheto sztem
Eparazott.. azert ez tenyleg komoly kapcsolat, ami akar hazassagban is vegzodhetett volna.... o meg 17eves viragkora ota egy lany mellett van
Sajnos mink3t fiukat nagyon tud hajtani a verunk.... nekem is eleg komoly kapcsolatom van, es parazom neha tole, hogy nem fogom tudni kiduhajkodni magam... szivesen megdugnam a fel varost, de nem tehetem...
Bocs a hibakert, mobilrl vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!