Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy élőben is észrevegyenek, ne csak interneten?
Kicsit már unom,hogy neten tudok csak ismerkedni,mert máshol nem kezdeményez nálam senki.Persze akár én is kezdeményezhetnék élőben,de sajnos én úgy gondolom,hogy ez a pasik dolga.
Ha neten kezdeményeznek,élőben miért nem?Az oké,hogy talán utcán nem mernek egy idegen lányhoz odamenni,de ahova járok sportolni,ott vannak fiúk és sokukkal jóba vagyok és beszélgetek velük,de ők sem adnak semmi jelet arra,hogy szeretnének bármit is.
Mi a megoldás? Talán mégis nekem kéne megtennem az első lépést...? De akkor más lányoknál miért kezdeményeznek?
Köszi!
Egyébként edzésen,nem igazán lehet szemezni.:)
De sokszor szoktam mosolyogni a fiúkra,akik rám néznek,bár ez szerintem nem túl egyértelmű,mert mindig mosolygok mindenkire..
BKV-n meg nem sűrűn látok,olyat,aki tetszene.Ha mégis akkor meg rám se néz..:D ha meg eljutunk a szemezésig,akkor meg szó nélkül leszáll valamelyikünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!