Szoval akkor a fiuk az ilyen vekony lanyokat szeretik?
Elkezdtem ruhakat nezni egy kulfoldi weboldalon, es sorba csak ILYEN vekony lanyokat lattam, hat a vasarlastol a kedvem teljesen elment:D
De az utcan is egyre tobb ilyen vekony lanyt latok.. Akkor most ez a szep? Kort is irjatok letszi
Szivesen vagytok egyutt fiuk egy ilyen vekony lannyal mit egy kicsit tulsolyosabb lannyal?(max plusz 5-8kg.)
Koszonom a valaszokat:)
Kedves utolso.. szerintem senki semmi sertot nem mondott azokra a lanyokra akik betegseg vagy genetika miatt ilyen vekonyak:)Ezek a lanyok modellek, szoval ketlem hogy ilyesmik miatt lennenek ilyen vekonyak.
Nem neked mondtam, igazság szerint csak úgy kikívánkozott belőlem, bocsi.
A modelleket inkább hagyjuk, régóta nem értem a divatszakma vezetőit. XD
Hat nekem eleg hulye alakom van.ertsetek:D
Labak mint az utolsonak felsotest pedig mint az elso vagy masodik. bar a mell az inkabb a masodik. Hulye testalkatom van..tudom
azért ilyen vékonyak, mert minden gönc rájuk megy, nem nagyon kell variálni.
De amúgy pont tök jót fogtál ki, mert ők tényleg nem egy hü de nagy szépségek. A kettes még a legjobb a háromból, de eehh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!