A pasik (ill. többsége) miért szeretik az alacsony lányokat? : )
Figyelt kérdés
2014. ápr. 21. 12:43
1/14 anonim válasza:
Én személy szerint azért, mert úgy vettem észre, hogy alacsonyabb lány -> kisebb punci -> szűkebb punci :)
2/14 anonim válasza:
Kicsi testben nagy szeretet :-))
3/14 anonim válasza:
nem kimondottan az alacsony lányokat, hanem a náluk alacsonyabb lányokat szeretik
4/14 Mr. Truth válasza:
Mert cukik és az alacsony lányok a legvadabbak az ágyban
5/14 anonim válasza:
Ki mondta hogy szeretem? Én aztán nem.
6/14 anonim válasza:
mert őket jobban lehet szeretni, jobban lehet védelmezni, meg olyan kis aranyosak. :)
A magas nők sosem jöttek be, inkább irtózom tőlük.
7/14 anonim válasza:
Én inkább velem nagyjából azonos magasságú barátnőnek örülnék, de a nők nem vevők erre:(
8/14 anonim válasza:
Mivel én is nagyon alacsony vagyok, így nyilván az alacsonyabb lányokat kedvelem, de egyrészről nehéz olyan lányt találni, aki nem magasabb, mint én, másrészről egy lány sem vevő az alacsony férfiakra.
9/14 anonim válasza:
Hát egy alacsony lányt meg akarok védeni... meg ilyenek. :) Persze egy magasabbat is megvédenék, csak hát ösztön.
10/14 anonim válasza:
Állva is tudnak szopni, és a sörösüveget menet közben a fejükre lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!