Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők tényleg nem szeretik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg nem szeretik az alacsony férfiakat?

Figyelt kérdés
Vagy csak ezen az oldalon általános ez a vélekedés? Ha egy pasi mondjuk jóképű, de csak 170-175 cm magas akkor az már nem is olyan kedvelt a nők körében?
2013. szept. 3. 12:23
 1/9 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon pont, hogy az a hír járja, hogy nem a külső a fontos...
2013. szept. 3. 12:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Én 159 cm vagyok ,nálam alacsonyabb pasi szóba se jöhet!

170-175 az teljesen jó lenne nekem,magassarkút ritkán hordok és 10 cm-nél egyik cípőmnek se nagyobb a sarka..

2013. szept. 3. 12:27
 3/9 anonim ***** válasza:

Az én barátom alacsonyabb nálam, pedig én is csak 168 centi vagyok...

Nekem a magasság nem mérvadó. Volt már korábban is nálam alacsonyabb sráccal dolgom, és 2 méteresekkel is.

2013. szept. 3. 12:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Ha itt körül nézel, tele van általánosításokkal és elferdült világnézetű egyénekkel.

Nekem van egy ismerősöm, aki nálam alacsonyabb , ő kb 155-158 centi lehet és mégis akadt neki valaki.

Nekem is volt már nálam magasabb barátnőm, még ha nem is sokáig...

2013. szept. 3. 12:35
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Azt bírom amikor a 150-155cm törpe nők 180-185cm-s férfiak után epedeznek, téged meg a 170cm-el dobnak.. Rengeteg ilyen van, ja és nem csak ezen az oldalon, szerintem a valóság is ezt mutatja, sajnos 175 cm alatt ,főleg ilyen 170cm-esként nem könnyű az élet, csak nézz szét szórakozóhelyeken, utcán, strandon stb.. bizonyára nem a 170cm-es srácokért tolonganak a nők.. A magasság egy eléggé fontos szempont, sajnos nem csak a párkapcsolatoknál.
2013. szept. 3. 17:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Én még a 170centit sem érem el, emiatt a csajok nagy része nem néz férfinek sem, de mégis volt már olyan, hogy tőlem magasabb, modell alkatú csajnak is bejöttem és legutóbb is egy tőlem nem sokkal magasabb, vagiys kb. velem egy magasa, viszont formásabb, vagyis kb. 3-5kilóval tuti lehagyó csajjal smároltam.
2013. szept. 3. 22:14
 7/9 anonim ***** válasza:
en 171 cm vagyok, szoval nekem egy 175 centis pasi kicsi lenne. de eleg sok az alacsony lany, ha korbenezel a vilagban!
2013. szept. 20. 13:26
 8/9 anonim válasza:
Minden alacsony férfi egy genetikai hulladék.
2013. szept. 29. 10:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló!

Hidd el hogy te az alacsony férfiaknál 50-szer nagyobb genetikai hulladék vagy!

2013. nov. 20. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!