Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok, főleg a tinik miért szeretik kigúnyolni, kinevetni, megalázni az alacsony, sovány fiúkat?
En nem szoktam senkit sem csufolni, akarmilyen csunya is. :)
Es en, szemely szerint, gyulolom, ha egy fiu kover. Egyszeruen undoritonak talalom.
Nem tudom, hogy te hany eves vagy, de nagyon bunko ismeroseid vannak. Es inkabb orulj neki, hogy vekony vagy. Probalj kicsit edzeni is ra. :)
14/L
És a fiúk miért szeretik kigúnyolni a testesebb lányokat?? Én mondjuk pont nem vagyok az, de szoktam menni a barátnőmmel egy olyan utcán ahol sok középiskolás fiú jön szembe. A barátnőm elég nagy darab és elég sok srác megszólja, hogy dagadt stb. Miért zavarja a fiúkat, hogy ő kövér, miért kell ezért bántani??
Egyébként meg ismerek alacsony, vékony fiúkat (sőt az egyik nagyon bejön) és van amelyiknek sikere van a lányoknál... persze ők nem GYK-n nyávognak, hanem előadják magukat, viccesek stb.
Már nagyon unom, hogy minden srác a lányokat szidja, miközben ők sem különbek...
A lányok természetüknél fogva ilyenek. Ha kicsit is jobban néznek ki, már megtehetik hogy ganéjkodjanak bárkivel, aki nekik nem szimpatikus, mert kevés a pénze/nincs kocsija/nem Justin Bieber stb. Sajnos nekik ez ilyen ganéj szokásuk.
"és van amelyiknek sikere van a lányoknál"
Igen, őt hívják SP-nek.
"Már nagyon unom, hogy minden srác a lányokat szidja, miközben ők sem különbek..."
Ja, csak az arányok nem mindegy. Nők közül pedig a legtöbb ilyen természetű.
Hát ja! Oda kellene menni pofán vágni őket!
Csak kár, hogy azért lecsuknak. Ha nem csuknának le ezért akkor tele lenne az utca laposra vert ribikkel.
Ismerős a helyzet...én csak szimplán ronda vagyok, sőt még sportkocsim sincs, ergo szarpasi vagyok :'( brühü brühü
No de sebaj, az ilyenek majd 40 éves klimaxos milfként visszagondolhatnak arra, hogy milyen jó lett volna azt az egyszerű,tisztelettudó, normális srácot választani középiskolából, mint elmenni a sok sportkocsis lóvés baromállattal...az nevet aki utoljára nevet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!