Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok, főleg a tinik miért szeretik kigúnyolni, kinevetni, megalázni az alacsony, sovány fiúkat?
Figyelt kérdés
Folyton ez történik velem és legyen akármilyen ronda egy fiú, ha kövér, testes, akkor valahogy mintha jobban tisztelnék meg jobban tudnának vonzódni is hozzá, főleg, ha még magas is. Meg szerintem annyi gúnyolódást csajtól más fiú nem is nagyon kaphatott, amennyit én kaptam. Eléggé utálok már ismerkedni is emiatt csajokkal, valahogy mindegyikben csak az ártó szándékot látom. Nem értem mire jó ez nekik, hogy másokat gúnyolnak, bántanak?2013. máj. 10. 14:06
11/11 anonim válasza:
A nagydarab, kisportolt engem is kinevetnek, és g*cisz*rul esik, pedig elvileg jóképű is vagyok... csakhát ugye még nem volt barátnőm soha... Igen, akinek menő kocsija van, az helyes pasi, a többi egy lúzer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!