A fiuk szeretik a nyomulos lanyokat, vagy inkabb az olyat szeretik akik kivarjak mig a fiu udavrol es megszerzi?
Figyelt kérdés
Melyik jobb, a konnyenkaphato vagy a nehezen? Melyiket szeretitek jobban, fiuk?2013. nov. 30. 22:34
1/12 anonim válasza:
Nehezen elérhetőt : ) Mivel az nem hagy ott a francba mivel megbecsül
2/12 anonim válasza:
Dugni a könnyen kaphatót szeretem, a nehezen kaphatóval nem foglalkozom, a normális lányokkal meg komolyabban tervezek. Meglepődtél? :D
3/12 anonim válasza:
Nem szeretem a nehezen elérhető csajokat. Olyan mint az akadozó wifi korlátozott hozzáféréssel..:D Csinálnál végre valamit, erre kifagy és bevágja a jeges arcot.
5/12 anonim válasza:
Azt akiért kell küzdeni.Ugyanakkor ad is jeleket sőt ő is tesz valamit.
Tehát a kettő között az arany úton
6/12 anonim válasza:
Teljes mértékben egyéniség függő!
7/12 anonim válasza:
Hát ne bukjon rá a bré-re első randin, de azért ne is szögezze le már az elején hogy 1 évig nincs sex...
Ismerkedésnél pedig legyen kedves, és érdeklődő, hogy tudjam hogy neki is bejövök...
8/12 kismutyesz_ válasza:
Én a nehezebben kaphatót. 16/f
9/12 anonim válasza:
legyen szex az első randin, valamit hagyjon
10/12 anonim válasza:
Egyik se.
Ne nyomuljon de ne játssza a királynőt sem.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!