Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Nagyon nagy baj, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nagyon nagy baj, ha egy lány nem várja meg a kzedeményezést, hanem megszerzi magának, amit akar?

Figyelt kérdés
Pl buliban ha megtetszik egy srác, és látom, hogy bejövök neki, én nem várom meg, hogy ő kezdeményezzen, hanem félrehívom és lesmárolom. Meg ilyen téren nagyon nyomulós vagyok. Ez baj? Mert azt olvastam, hogy meg kell hagyni a pasiknak a kezdeményezést. Nos?
2009. júl. 10. 12:48
 1/9 anonim ***** válasza:
43%
Nem baj ha ő is akarja. De ezt te látod rajta.
2009. júl. 10. 12:50
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Dehogy kell meghagyni a kezdeményezést! Csak csináld így ahogy eddig, még több ilyen csajt akarunk.
2009. júl. 10. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
42%
hát ha 1percen belül smáloc, akkor ribancnak nézlek... de komolyan nem fogunk járni csak 1 éjszakát
2009. júl. 10. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
43%
én örülnék xD
2009. júl. 10. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
59%

Pontosan, ha így máris lecsapsz rá, oda adod magad neki(még ha csak egy csók erejéig is) az első 5 percben, akkor nem fog téged komolyan gondolni.

Én is sokszor inkább kezdeményeznék(szoktam is), mivel néha nagyon lassúak a fiúk :)

De többnyire úgy hódítom meg a fiút, hogy azt higyje, ő kezdeményezett. :)

L, 18

2009. júl. 10. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
43%
Modjuk ne smárold le egyböl csak a buli végén akkor többesély van a hosszú kapcsira igy ojan egyéjszakás kaland jellegü a dolog,de bátran kezdeményezz,több ilyen csaj kellene.
2009. júl. 10. 13:16
 7/9 anonim ***** válasza:
18%
Nem bántásbol mondom de ez pontosan a "szűzkuva"esete.Mindekivel kavar de sex nélkül.Ne támadd le egyből.Kezdeményezhetsz nyugodtan nemlesznek szomorúak miatta.
2009. júl. 10. 13:21
 8/9 anonim ***** válasza:
66%

Ha a csaj kezdeményez, annak többnyire az az oka, hogy nyámnyila a fiú, hogy nyámnyila a fiú. Ráadásul később jól a lány fejéhez vághatja, hogy "te másztál rám".

Nekem nem kellene olyan srác, aki annyira se férfi a taplán, hogy meg tudjon szólítani egy lányt. Ha már ennyitől berezel... Nekem férfi kell, alább nem adom.

Az már viszont a lány dolga, hogy nagyon óvatosan pozitív jelzéseket küldjön a fiúnak, amiből az tudhatja, hogy ha kezdeményez, akkor nem fogják visszautasítani. de mindig úgy kell csinálni, hogy a fiú ne jöjjön rá, ne tudjon róla, az agyáig ne hatoljon el. Aki ügyes lány, az jól csinálja ezt. :-)

2009. júl. 10. 13:38
 9/9 anonim ***** válasza:
46%
Bárcsak több ilyen lány lenne :)
2009. júl. 10. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!