Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nagyon nagy baj, ha egy lány nem várja meg a kzedeményezést, hanem megszerzi magának, amit akar?
Pontosan, ha így máris lecsapsz rá, oda adod magad neki(még ha csak egy csók erejéig is) az első 5 percben, akkor nem fog téged komolyan gondolni.
Én is sokszor inkább kezdeményeznék(szoktam is), mivel néha nagyon lassúak a fiúk :)
De többnyire úgy hódítom meg a fiút, hogy azt higyje, ő kezdeményezett. :)
L, 18
Ha a csaj kezdeményez, annak többnyire az az oka, hogy nyámnyila a fiú, hogy nyámnyila a fiú. Ráadásul később jól a lány fejéhez vághatja, hogy "te másztál rám".
Nekem nem kellene olyan srác, aki annyira se férfi a taplán, hogy meg tudjon szólítani egy lányt. Ha már ennyitől berezel... Nekem férfi kell, alább nem adom.
Az már viszont a lány dolga, hogy nagyon óvatosan pozitív jelzéseket küldjön a fiúnak, amiből az tudhatja, hogy ha kezdeményez, akkor nem fogják visszautasítani. de mindig úgy kell csinálni, hogy a fiú ne jöjjön rá, ne tudjon róla, az agyáig ne hatoljon el. Aki ügyes lány, az jól csinálja ezt. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!