A kissé ducibb lányokat miért nem szeretik a fiúk?
Figyelt kérdés
2014. máj. 19. 19:21
2/11 kismutyesz_ válasza:
Nem mindenki szereti, de van aki igen. Nem kell általánosítani. Privátban küldhetsz képet magadról ha szeretnél. :)
4/11 anonim válasza:
Küldj képet, magadról vagy netről és meg tudjuk mi a kissé ducibb. Esetleg írd le a 3 méreted meg cm+kg. Ezek után többet tudunk érdembe válaszolni.
5/11 anonim válasza:
Én például pont azokat szeretem szóval ez így nem igaz :D
6/11 A kérdező kommentje:
nem magamra gondoltam, hanem csak úgy általánosságban a hölgy társaimra.
a legtöbb pasi undorítónak találja.
2014. máj. 19. 19:24
7/11 anonim válasza:
Én azért nem,mert bunkók.Legalábbis eddig én csak kiállhatatlanokkal találkoztam.
8/11 anonim válasza:
Én így születtem, alapból nem kellenek a túlsúlyos lányok.
Viszont van 2 túlsúlyos lány barátom is de annál többet nem tudok elképzelni.
Ha meg valakinek ez nem tetszik tehet egy szívességet és csendben maradhat.
9/11 anonim válasza:
szerintem rosszul gondolod, például magamból kiindulva: picit duci lány vagyok (164 cm, 68 kg, 100-70-100cm), és sok pasim volt már, szinte naponta leszólítanak az utcán és szórakozóhelyeken...inkább egyénfüggő, testalkat alapján nem lehet általánosítani :) 18L
10/11 anonim válasza:
Azt nem tudom miért nem szeretik őket, de nekem ők a gyengéim. :) Bár nem tudom mit takar a kissé ducibb kifejezés, de ha szép az arca, formás az alakja és kedves, akkor nálam nyert ügye van. 23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!