A fiúk szeretik a kissé kövérebb lányokat?
Pár év múlva jobb lenne ezzel próbálkozni. Most még csak többnyire komolytalanokkal fogsz találkozni.
Ne bánd, ha most nincs senkid sem.
Ne aggódj a súlyod miatt, még nyúlni fogsz, és az a kis fölösleg le fog menni, de ha gondolod kapcsold be a kedvenc zenéd és táncolj. (hidd el tudom, milyen unalmas lehet körbe-körbe futkározni, és haspréseket csinálni) Egyetértek az előttem szólókkal, tényleg semmi értelme még annak, hogy barátod legyen. Én is ugyanezt éltem át. A lányok többsége (hangsúlyozom, nem mindegyik) korábban ér olyan 2 évvel, mint a fiúk (persze ebből is van kivétel). De tényleg butaság, hogy 13 évesen az általában bunkó fiúkra pazarold az időd. Tudom, hogy most ez a "menő" ebben a korban, de szerintem, ha az összes lányra rákötnénk egy igazságvizsgálót, kiderülne, hogy a háromnegyedük még nem járt senkivel, csak mondja. Ne állj be a sorba, eljön a te időd is, légy türelmes! És tényleg megéri várni, az elsőre mindig emlékzeni fogsz.
Sok sikert!
16/L
Nekem 13 évesen volt először barátom. De bár ne lett volna csak szenvedtem utána, hidd el rá ér ez még pár évet ebbe a korban tényleg nagyon éretlenek és gyerekesek még a srácok.
Ne aggódj még biztos fogsz nyúlni. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!