.Benceee. kérdése:
Vannak itt lányok akik szeretik a rock-ot, vagy mostanság az nem menő? (: 15F
Figyelt kérdés
PL.: Evanescence, Three Days Grace2014. febr. 18. 23:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem a rock is jó de én jobban szeretem a rap-et :)
Azzal meg ne törődj hogy ki szerint mi a menő! Ha te a rock ot szereted akkor hallgas azt.
16/L
2/8 anonim válasza:
Jelen :) Ahova én járok egyetemre, itt menő, majdnem mindenki rockot hallgat :D
19/L
3/8 anonim válasza:
Hát ha neked azért ilyen a stílusod, mert "menő" akkor csak sajnálni tudlak, egyébként rengeteg rocker lány van, elég elmenni rockmaratonra, vagy egy-egy koncertre. Sajnálom, hogy te még nem voltál ilyesmin és megbántottam a kemény rocker acélszívedet... :D F/19
4/8 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretem mert menő hanem mert megérint és közel áll hozzám...kedves #3
2014. febr. 18. 23:49
5/8 anonim válasza:
a rock ugyan olyan mint a fekete soha nem megy ki a "divatból"
6/8 anonim válasza:
Jah, azt nem is néztem, hogy miket írtál példának, akkor vedd tárgytalannak a válaszom, azt hittem rendes bakancsos lányokra gondoltál. Olyasmi lányok közül sokat ismerek, volt ilyen barátnőm is. Egyébként azt ne várd, hogy egy csajjal tökéletesen egyezzen a zenei stílusod, mert olyan nincs.. 3. voltam.
7/8 A kérdező kommentje:
#3 Azt természetesen nem várom el, de sosem baj ha legalább kicsit hasonló a stílusunk.
2014. febr. 18. 23:55
8/8 anonim válasza:
én mást is hallgatok de a rock a kedvencem és én sem azért hallgatom mert menő 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!