Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerelmi bánatba fojtott...

Szerelmi bánatba fojtott energiát testedzésbe átvinni jó dolog?

Figyelt kérdés
úgy gondoltam elég aszomorkoásból, úgysem tudok rajta változtatni... és ameddig ez a szerelmi bánat van addig úgy is hajtana előre aztán ha elmúlik találok mást :)
2014. máj. 27. 23:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Volt már veletek ilyen?
2014. jún. 1. 20:14
 12/14 anonim ***** válasza:
ép most is tart. csak arra figyelj meg ne sérülj:)
2014. jún. 3. 17:25
 13/14 anonim ***** válasza:

Én ugyan lány vagyok, de én is így vagyok vele, elkezdtem konditerembe járni, egyrészt már úgyis régóta halogattam, másrészt meg legalább ott kikapcsolok és nem gondolok rá, és nem utolsó sorban, hagy lássa a srác, hogy mit vesztett XD

Szóval fel a fejjel, az edzés tök jó bánatra, az idő úgyse segít ha nem csinálunk köze semmit. :)

2014. jún. 3. 21:43
 14/14 A kérdező kommentje:
Pontosan! :D Mindenki azt mondja hogy az idő segít -.- hát nem, ha nem teszünk semmit akkor nem is fog semmi változni.
2014. jún. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!