Az ismételt szemkontaktus mindenesetben a tetszés jele? Vagy létezik a "csak azt nézem, hogy néz-e engem" dolog.
Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 23:53
1/6 anonim válasza:
Létezik, sőt a "folyton engem néz ott, mit akarhat?" mert gondolom te is őt nézed hogy néz e téged... ne erre épits, ez nem egyertelmű jel.
2/6 A kérdező kommentje:
Igazad van... De ha több alkalommal is előfordul..? Úgy értem, h több nap elteltével is újra és újra.
2014. máj. 16. 00:00
3/6 anonim válasza:
Én ha valakit bámulok, az vagy tetszik, vagy meg akarom verni. :D
4/6 anonim válasza:
Engem egy fiú folyamat nézett, majd néztem, hogy mit néz. Majd megtetszett, majd 2 év múlva beszerettem, majd nem sült ki semmi jó belőle... xD
5/6 anonim válasza:
Ha többször nem csak egyszer fordul elő, hanem többször is, akkor nagy esély van rá, hogy tetszel neki :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek! :)
2014. máj. 16. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!