Más fiú szerint is baromság ez a PUA dolog?
Figyelt kérdés
Mert én olvasgattam meg csináltam, amiket tanácsolt egy ilyen PUA oktató, de csak folyton beégetma csajok előtt, egyáltalán nem tartanak tőle vonzóbbnak. Nem rég sikerült beszerveznünk egyik haverom haverját, ő ilyen jóképűt, páwa gyerek, na mivel félt a lányoktól, ezért haver gondolta tanít neki pár PUA dolgot. Aztán a srác, alig csinált valamit és máris felszedett egy fullos csajt, sőt azóta több lány is járni akar vele, azt mondja. Igazából csak fosott lépni, lényegében, mivel helyes csak azért nem vlt nője, mert nem tett semmit, most meg már igen és mi meg még tőle tanulnánk, mert húú, de nagy mester a gyerek. Szerintem meg csak azért sikeres, mert jóképű és páwa nem a PUA tanulás miatt. Csak én látom ezt így?2014. máj. 18. 17:30
3/9 anonim válasza:
Lehúzás. Elég csak az ingyenes dolgokat rájönni. Olyan ellentmondások vannak benne, hogy ihaj!
4/9 anonim válasza:
Visszaélnek mások szerencsétlenségével, akárcsak a jósok
5/9 anonim válasza:
az a beszervezett haver miket olvasott, te miket, és ki volt az a nagy oktató?
6/9 anonim válasza:
2: Pick Up Artist, vagyis a felszedés művésze magyarul.
7/9 anonim válasza:
Vannak hasznos dolgok a PUA eszközök között, magam is olvastam egy ilyen PUA könyvet, persze felével nem értettem egyet, de a másik fele igencsak hasznosnak bizonyult. Egyébként pénzkereseti lehetőség rejlik e mögött és hát szerencsétlenek akik el vannak keseredve be is fizetnek ilyen PUA tanfolyamokra, de aztán vagy lesz belőle valami vagy nem. Mindenesetre nem így kell viselkedni az életben ha valaki sikereket akar elérni a másik nemnél. Félre is lehet érteni az egészet, mert általában nem a felszedésre kell koncentrálni, sőt nem is kell semmire koncentrálni. Ha ez a két dolog berögzül valakinél akkor csak egy szánalmas szoknyavadász lesz belőle, értékes férfi nem.
8/9 BlackSword válasza:
Nézd, ez nem egzakt tudomány... Nem mondhatom azt, hogy ami nekem bejött, be fog jönni neked is... Olvastam én is hasonló dolgokat a neten, mert kíváncsi voltam rá, de baromság és lehúzás...
9/9 anonim válasza:
Szerintem a PUA az a "férfiakat" arra formálja, amik valójában nem is ők, így a PUA dologgal hosszú távú kapcsolat szerintem nem jöhet össze, persze, ha valaki csak az értelmesebb részét ragadja meg, abból bármi lehet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!