Szeretnék anyagi támogatással kapcsolatot. Nem alkalmi dolog érdekel. Hol találok ilyen férfit?
Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 20:14
1/22 anonim válasza:
Menj fel bármelyik társkeresőre és írd ezt bele az adatlapodra szépen megfogalmazva... én nem ilyen célzattal voltam fent anno mégis millió egy ilyen ajánlatot kaptam. Bár ez engem sose vonzott
2/22 anonim válasza:
tele vannak az apróhirdetéses oldalak bevállalós titkárnőt kereső meg diáklányt támogatnékos dolgokkal, szerintem ott próbálkozz.
5/22 A kérdező kommentje:
Itt nem tudok képet küldeni
2014. máj. 11. 20:17
6/22 anonim válasza:
Itt vagyok. Engem érdekel a dolog
7/22 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok és nem is akarok k*** va lenni..csak elkeseritő a pénztelenség és elnézőek az emberek...csak azt szeretném meg kapni amiben hiányt szenvedek..ez nem k*** vaság
2014. máj. 11. 20:20
8/22 anonim válasza:
De, ez az, hisz pénz ellenében felkínálod a tested. Mivel nem gondolod, hogy majd ellát a pasi és nem kér érte cserébe semmit, ugye?
9/22 anonim válasza:
pénzért nyújtasz szexuális szolgáltatást. ezt minek hívnád?
miért nem dolgozol?
10/22 anonim válasza:
De igen, ez az. Anyagi támogatással kapcsolatot?
Tudod egy kapcsolatban alap dolog a szex, és mint mondtad anyagilag vagy érdekelt ebben. Tehát pénzért lefekszel valakivel, az már teljesen irreleváns kérdés, hogy kapcsolatban vagytok-e, mert végül is semmi nem választja el fogalmilag a két állapotot.
Tehát újra: ez qrvaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!