Itt az első... 2 pasival szex, nem baj csak az álmait teljesítette
Itt vagy te, neked csak pénz kell az álmaidhoz...
Á MAI NŐK NEM KU**K
2014. máj. 11. 20:39
14/22 anonim válasza:
Igen, kérlek általánosíts pár kérdés alapján. Anyád is az ilyen erőből, illetve a húgod/nővéred/barátnőd is. Gratulálok.
2014. máj. 11. 20:41
15/22 anonim válasza:
Uhh pont ilyet keresek, valaki csinálhatna ilyen oldalt is, mert kereslet kínálat tuti több is van :D
Amúgy ez szerintem egyáltalán nem k..rvaság, szeretőnek hívják.
2014. máj. 11. 20:42
16/22 anonim válasza:
15-ös, baromira el vagy tévedve. Szeretők között nem történik anyagi ellenszolgáltatás.
Azok egyszerűen összejárnak, szexelnek, jól érzik magukat együtt, eközben nincsenek úgymond párkapcsolat címén egymáshoz kötve.
Tetszik érteni?
2014. máj. 11. 20:45
17/22 anonim válasza:
Kedves 16-os, nekem a szerető fogalmába még belefér az anyagi ellenszolgáltatás is :D
2014. máj. 11. 20:48
18/22 anonim válasza:
Én sajnos csak egy alkalmi dolgot tudnék felajánlani. "Hivatásoshoz" nem akarok menni, hiába mondják itt előttem, hogy ugyanaz, szerintem nem. Én nagyon szeretem a lábakat, szeretném szagolgatni, nyalogatni a lábujjakat, talpakat. Ehhez viszont nem találok lányt, barátokat sem tudok szerezni, nemhogy barátnőt és a vágyamra általában rögtön az első tanács a szerezzek barátnőt. Szóval ha tetszik a dolog és némi anyagi szolgáltatás fejében megengednéd, akkor keress meg. Két nagyobb gond van: Az egyik, hogy biztosan messze laksz, a másik, hogy olyan helyzetben vagyok mint te. Jelenleg nem sok pénzem van, de bízom benne, hogy azért előbb-utóbb lesz rádfordítható összeg.
2014. máj. 11. 20:54
19/22 anonim válasza:
Jézusom ezen az oldalon milyen szánalmas emberek vannak, néha elgondolkodom minek járok fel ide...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!