Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Csak szerintem baromság ez a...

Csak szerintem baromság ez a "Hasznos volt számodra ez a válasz? " dolog?

Figyelt kérdés
Mert csomószor nem azért van leszavazva valaki, mert nem hasznos választ ad, hanem mert a kérdező nem azt akarja hallani...
2011. máj. 25. 18:07
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Sokszor már like és dislike gombként nyomják, ha pl valaki ír vmit ami miatt szegényt mondjuk sajnálják, vagy szomorút ír akkor nyomnak egy pirosat
2011. máj. 25. 18:36
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
*sajnos
2011. máj. 25. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Attól válik baromsággá, ahogyan ezt sokan kezelik. Tipikus példa a "tetszik neked az XY keresztnév?" Az összes választ úgy pontozzák le/fel, mintha az életük függne tőle. Ugye milyen okos ezt hasznosnak-nem hasznosnak minősíteni? Szánalmas, de itt ez így (is) működik.
2011. máj. 25. 18:46
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

Egy-egy tanács után, amit adsz, jól esik látni, hogy 80-100%-osan hasznos vagy, vagyis a válaszod megállja a helyét.

Viszont azokat a kérdéseket szűrni kéne, hogy tetszik-e ez a név, vagy az, mert semmi értelmük. (csak szórakozás, pontgyűjtés, az oldalnak nem is ez a célja)

Azokat az embereket is szűrni kéne, akik ezeket a gombokat like és dislike gombként értelmezik. (Azért vagyok olyan százalékos, amilyen. Mondjuk nem izgat. De van, aki azt nézi, hú, ez harminc százalékosan mond csak jó válaszokat, nem is fogadom meg a tanácsát, biztos hülyeség... satöbbi, satöbbi)

Sokszor meg nem is a kérdező "szavazza le", hanem a többi válaszoló.

2011. máj. 26. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:

05-25 18:46-szánalmas?ennyire komolyan venni valamit!mit vagytok úgy fennakadva ezen?ha a pirosra nyomnak rá,akkor hát ez van!befolyásol ez valamit egyáltalán???

(ja és ha valakinek nem tetszikamit írtam nyugodtan leeht a pirosra menni)

2011. máj. 28. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 16:00

A "szánalmas" jelző nem jelenti automatikusan azt, hogy én "ennyire" komolyan venném a pontozgatást. Ahogy a példában is írtam, néhányan(?) nincsenek tisztában azzal, hogy mit is jelent az, hogy egy válasz hasznos/nem hasznos, és ezt tartom szánalmasnak. Ennél több fejtegetése ennek a témának, már szócséplés lenne részemről.

2011. máj. 28. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!