Manipulálják ezt az oldalt? Kb. két hete járok ide, jó ez az oldal. Amit nem értek: a válasz írója 60 %-ban hasznos válaszokat ad. Ez érdekes. Szerintem minimum 80%. Hülyeséget nem szoktam írni. Tökéletes nem vagyok, nem is akarok az lenni.
Az életben a környezetem szeret, és tudják, hogy majdnem mindenben tudok segíteni. Még a kollégáim is nálam állnak meg először. Végül is ez az elismerés elég nekem és jó érzéssel tölt el.
Csak nem értem, amikor ilyen válaszokat olvasok:
Szunyog ellen lakásba: vár javaslatot: off: előző, te gyöktörzs, nem a babaXDDDDD 86%
a csoki egészséges-e ... válasz: lelkifájdalomra jóXD 90%
Magam részéről továbbra sem fogadom el DDDD... meg egyszerű problémákra : menj orvoshoz válaszokat.
És nem fog érdekelni, hogy itt hány százalékot kapok ... csak elkeserít az emberi butaság és rosszindulatúság.
Én azért mindenkinek szép napot kívánok.
Igazad van, de....ide rengetegen járnak, és mindenkinek más a meglátása, véleménye.Egy kérdésre érkezhet 1-100 válasz, de elképzelhető, hogy 250 ember pontozza.Akkor ki lehet számolni hány féle értékelést kapsz.Mindamellett vannak olyanok, akik ebben élik ki magukat.
Ha felteszel egy kérdést, pl: A csokisat amit említesz, millió ember millió féle képpen értelmezi.
Köszi a válaszotokat, rendesek vagytok, és igazatok is van, nem kellene ezen agyalnom, hisz annyira különbözőek vagyunk. Csak egyik elvem közé tartozik: olyan sok rossz van a világban, minek ezt tetézni még több rosszal... de mindegy.
Egyébként nagyon-nagyon sok értelmes választ olvastam már itt, és az jóleső érzéssel tölt el.
Egyébként ugyanúgy 60 %-os vagyok :)))))) De most már mosolygok rajta.
További szép napot nektek.
"Hasznos volt számodra ez a válasz?" Ehelyett azt kéne kiírni, hogy "Egyetértesz-e a válaszolóval?" A százalékok ugyanis inkább azt mutatják, hogy az olvasók hány százaléka ért egyet az adott válasszal. Ha nem egyezik a véleményük valakivel, rögtön lepontozzák. Pedig egy válasz igenis lehet hasznos attól, hogy nekem más a véleményem a témáról.
Szerintem fölösleges hülyeség ez a pontozás, csak azt érik el vele, hogy a gyökerek egymás pontozgatásával töltik az idejüket ahelyett, hogy értelmes dolgokat csinálnának. Én nem is szoktam nézni a százalékot, hanem elolvasom a választ, és eldöntöm magamnak, hogy hasznos-e. Pontozgatni se szoktam, senkinek nem lesz jobb vagy rosszabb az élete attól, hogy fel- vagy lepontozom.
2.válaszoló vagyok.Én 1.5 éve "járok"ide.Szerintem teljesen fölösleges ezzel a pontozásal foglalkozni.Sokszor előfordul, hogy a 60-40-70% értelmesebb, hasznosabb választ ad, mit aki pl 94%-os.
Elképzelhető, hogy neked is lesz magasabb a %-od, ha már "régi"tag leszel.Minnél több kérdésedet, ill. válaszodat értékelik.
Neked is szép napot.Ezen aztán kár emészteni magadat.
Totál igazad van! Egyébként is azt szoktam mondani: viszonyítani kell. Egyébként sem ismerjük a részletes körülményeket, hogy "megfeleő" választ adjunk.
Másrészt az emberek különbözősége miatt érdekes a világ. És az nem azt jelenti, hogy egyik vagy másik gondolkodásmód rosszabb lenne. Mert az élet bizonyítja, ez is működik, meg az is :))
Isten hozott nálam öcsém, ez a való világ...
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!