Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez mennyire kellemetlen dolog?

Ez mennyire kellemetlen dolog?

Figyelt kérdés
Ha úgy utasít el valaki hogy nem is ismer de te veled képzelted el a jövődet(beleélted magad a dolgokba)
2014. máj. 24. 18:52
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
vele*
2014. máj. 24. 18:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
hát ha még csak nem is ismer akkor én sem hiszem hogy annyira ismerném őt hogy vele képzeljem el a jövőmet
2014. máj. 24. 18:54
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
Hát elég kellemetlen, mert akkor jó hülye vagy. Elképzeled valakivel a jövődet úgy, hogy még csak nem is ismeritek egymást?:DDDDD
2014. máj. 24. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:

ha ilyen lehetne, nyilván nem esne jól

de ha ő nem ismer, én se ismerhetem annyira, hogy vele képzeljem el a jövőmet

2014. máj. 24. 18:56
 5/11 A kérdező kommentje:
egyre több mindent tudok róla de eddig nem riadtam el tőle, viszont már elutasított... mondjuk eléggé hülyén viselkedtem lehet azért , vagy csak simán nem jövök be neki :S
2014. máj. 24. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, nem akarlak megbántani, de ha minimális ismeretséggel te már a közös jövőnket tervezgeted, én is elutasítanálak, akkor is, ha tetszenél.
2014. máj. 24. 19:15
 7/11 A kérdező kommentje:
De miért?
2014. máj. 24. 19:18
 8/11 BlackSword ***** válasza:
azért szépségem mert az első randin nem szokás megbeszélni az esküvői ülésrendet...
2014. máj. 24. 19:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért, mert ez azt jelenti, hogy nem vagy teljesen "normális", biztosan van valamilyen túlságos kötődésed, ragaszkodásod. Az ilyenek szokták pl. zaklatni a másik felet, ha az mégsem akar velük járni... Ha nem is ismered igazán a másikat, de már képzelegsz a közös életetekről, az baromira nem normális, és eléggé taszító.
2014. máj. 24. 20:30
 10/11 A kérdező kommentje:
Én asszem szeretethiányos vagyok! :D De amúgy normális vagyok!
2014. máj. 24. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!