Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszenek a török férfiak, a párom is az. Megkérte a kezem és bemutatott a családjának. Egy kellemetlen dolog történt velem a látogatás alatt, hozzámenjek vagy sem? Mi a véleményetek?
Nagyon szeretem a törököket és általában ilyen helyekre járok szórakozni, ilyen férfiakkal ismerkedek.
Azt tudni kell, hogy tablettázom (több okból, pl. nem fáj, görcsöl a hasam annyira a kellemetlen időszakokban és a mellem is megnő olyankor), tehát nem szoktam gumit használni. A betegségektől nem félek, annyira nem váltok gyakran partnert.
28 éves vagyok, az utóbbi 5 évben kb. 10 partnerem volt, ebből 9 török. Az egyetlen aki gumit szeretett volna használni, az a magyar partnerem volt, ekkor nem mondtam nemet.
Azért kell a szexuális életemről beszélnem, mert a mostani párom megkérte a kezem, bemutatott a családjának és kiderült, hogy 4 éve lefeküdtem az öccsével (féltestvér). Egyáltalán nem hasonlítanak és kínos számomra a téma, megpróbáltam mindig elkerülni az öccsét a látogatás alatt és azt hiszem nem említett semmit a bátyjának. Ráadásul mindkettővel gumi nélkül voltam. Olyan kínos ez az egész.
Bocsánatos bűn?
Hát ez így elképzelve vígjátékba illő:D
Jobb ha nem szólsz neki erről szerintem.
Az iszlám szokások szerint a nő magántulajdon.
Ha kimentek mondjuk török országba simán megeshet, hogy haza sem enged többet, bezárva tart. Elég sok nő "tűnt" el iszlám országokban. Ezen jobban kattognék...
Miért írna ki egy "nő" ilyen kérdést?
Amúgy full kamu az egész..de mind1.
Már hazaértünk :) Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem, de emiatt nem aggódok.
A párom tehetős családból származik ezért külföldön laknak a fiaik és gyakran utaznak, megismerkedtek több kultúrával és nem hiszem, hogy a család bármelyik tagja is elrabolna :)
A hitetlenkedőknek csak annyit mondok, hogy nem érdekem, hogy bebizonyítsam nektek, mert akkor (pl. ha elmondom hova járok szórakozni) könnyen beazonosíthatnátok.
Aki viszont leírja az előzőtől különböző véleményét azt megköszönném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!