Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mennyire befolyásol egy ilyen dolog? 19l
Ha a kiszemeltem engem utálna, rossz benyomása lenne rólam, akkor egész éjszaka sírnék.
Viszont van olyan is, aki engem szemelt ki, borzalmasan nyomul, és gyűlölöm, csak nem fogja fel...
Néha idegesítő, néha könyörtelen... :/
Nekem volt olyan, hogy öcsém nem bírta az egyik exemet, de nem csinált semmit, csak mondta, hogy elég balfarok szerinte és nem beszélgettek. Ennyi.
Egyébként igaza is volt csak akkor még naív voltam.
Engem semennyire. Tényleg.
Mielőtt a mostani barátommal összejöttem mindenki ellenezte, mert nem is ismerték... most meg már rájött az egész rokonság és baráti kör, hogy nála jobb barátot nem is találhatnék. :)
Szóval, ha te hiszel benne, hogy jó választás, és tényleg az, akkor bátran állj ki mellette.
Persze, ha te is tudod, hogy valami nagy gáz van vele, akkor azért ne legyél naiv, és érdemes néha figyelni arra, hogy mit mondanak mások... szóval attól függ, mennyire vagy jó emberismerő... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!