Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért kellemetlen dolog az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kellemetlen dolog az, ha elutasít egy lány?

Figyelt kérdés

Mi a kellemetlen benne? (Ha feltesszük, hogy nem átverni szerette volna az ember.)

Rossz érzés az egy lánynak, hogy nem neki tetsző személyeknek tetszett?

2013. okt. 31. 01:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Mert az embereknek rossz az, ha nem viszonozzák azt az érzést, amit ő kimutat egy másik ember felé.

A lánynak meg miért lenne rossz? Max annyi, hogy van egy kis lelkifurdalása, hogy el kellett küldenie, de másnapra azt is kialussza.

2013. okt. 31. 01:05
 2/8 anonim ***** válasza:
vannak olyanok akik nem pusztán passzióból próbálkoznak a lányoknál,talán azért.
 3/8 anonim ***** válasza:
okXD
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom mert nem jon be a srac egy olyan lanynak aki bejon a sracnak es ettol nem lesz jo kedve az embernek
2013. okt. 31. 01:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem az elutasítással van a baj, mert az érthető, főleg akkor ha hamar megteszi a csaj. Az a rossz, ha egy csaj hónapokig mutatja, hogy minden oké, hülyíti a srácot és utána, miután már bőven kialakultak érzelmek iránta, na akkor elutasít...

Na az kellemetlen. Nem hiszem, hogy olyan rossz érzés lenne a lánynak. Alszik rá egyet és kész, pláne azok, akik lelkileg szar alakok...

Aztán persze később lehet, rájön, hogy tévedett :D

Engem nem érdekel, ha egy lány elutasít, csak akkor ne szarozzon sokáig ezzel. Mondja el az elején és kész, mert így nem okoz nagyobb "károkat" a másikban. Ennyivel azért felelősséggel tartozunk a másik emberért, akkor is, ha nem vonzódunk hozzá...

2013. okt. 31. 08:30
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kellemetlen, mert nekünk pasiknak úgy kell hozzáállunk már az elején a lányokhoz, hogy biztosan tetszik a kiszemelt és ha már az ember időt és energiát nem kímélve próbálkozik és nincs eredménye, akkor hatalmas károkat szenved belül.
2013. okt. 31. 10:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Lánynak tök mindegy. Ő hamar túllép rajta(d)...

Nekem most volt olyan, hogy látszólag kölcsönös vonzalom volt, sokat próbálkoztam majd bejelentette hogy hát ő nem is akar semmit. És azért nem mert én túl jó fiú vagyok neki (enyhén nevetve mondja). De egy tanácsot megfogadtam és elküldtem a véres g-cibe. Csak, hogy lássa... Nem vagyok én annyira jó fiú :)))))

2013. okt. 31. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:
(Picit lefagyott a mosoly az arcáról, de az enyémre elég szépen kiült :D)
2013. okt. 31. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!