Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellemetlen dolog az, ha elutasít egy lány?
Mi a kellemetlen benne? (Ha feltesszük, hogy nem átverni szerette volna az ember.)
Rossz érzés az egy lánynak, hogy nem neki tetsző személyeknek tetszett?
Mert az embereknek rossz az, ha nem viszonozzák azt az érzést, amit ő kimutat egy másik ember felé.
A lánynak meg miért lenne rossz? Max annyi, hogy van egy kis lelkifurdalása, hogy el kellett küldenie, de másnapra azt is kialussza.
Nem az elutasítással van a baj, mert az érthető, főleg akkor ha hamar megteszi a csaj. Az a rossz, ha egy csaj hónapokig mutatja, hogy minden oké, hülyíti a srácot és utána, miután már bőven kialakultak érzelmek iránta, na akkor elutasít...
Na az kellemetlen. Nem hiszem, hogy olyan rossz érzés lenne a lánynak. Alszik rá egyet és kész, pláne azok, akik lelkileg szar alakok...
Aztán persze később lehet, rájön, hogy tévedett :D
Engem nem érdekel, ha egy lány elutasít, csak akkor ne szarozzon sokáig ezzel. Mondja el az elején és kész, mert így nem okoz nagyobb "károkat" a másikban. Ennyivel azért felelősséggel tartozunk a másik emberért, akkor is, ha nem vonzódunk hozzá...
Lánynak tök mindegy. Ő hamar túllép rajta(d)...
Nekem most volt olyan, hogy látszólag kölcsönös vonzalom volt, sokat próbálkoztam majd bejelentette hogy hát ő nem is akar semmit. És azért nem mert én túl jó fiú vagyok neki (enyhén nevetve mondja). De egy tanácsot megfogadtam és elküldtem a véres g-cibe. Csak, hogy lássa... Nem vagyok én annyira jó fiú :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!