Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Titeket nem idegesít,...

Lányok! Titeket nem idegesít, hogy állandóan megbámulnak és beszólogatnak és leszólítanak titeket a férfiak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kihívóan öltözve pl. ma: ujjatlan top+combközépig érő nem passzos szoknya és szandál. Nyakamban a badget, szóval láthatják, hogy nem vagyok tini. És folyton bámulnak, leszólítanak a boltban, meg ilyenek.

És nem csak az építőmunkásokra kell gondolni.

Számomra ez megalázó. Amiatt lehet, mert valami ilyet sugárzok? Akkor ez ellen lehet tenni? Vagy...mindenkit bámulnak egyszerűen nyáron?

26L

2014. máj. 27. 12:52
1 2 3 4 5 6
 51/57 A kérdező kommentje:
mi egymással is angolul beszélünk, szóval utcán is sokszor, kajálás közben, nehéz egy idő után egyébként változtatgatni folyton, így keverjük a beszédet. és aztán írásban is hozzászoktunk. én meg csak olyanokat ismerek a multiknál/tudományos izéknél dolgozók közül, akik így beszélnek:D
2014. máj. 27. 20:48
 52/57 anonim ***** válasza:
Sosem idegesített,ugyanis igen ritka.Én örülnék,ha tetszenék az embereknek.27
2014. júl. 11. 18:04
 53/57 anonim válasza:
de
2014. aug. 1. 15:52
 54/57 anonim ***** válasza:
Én teljes mértékben lesz@rom. Aki ennyire primitív, hogy füttyög meg beszólogat azt nem tekintem pasinak aki meg csak bámul azt észre se nagyon veszem hála sajátos közlekedési technikámnak. Meg van az az arckifejezés és viselkedési mód aminél egy első pillantás után rájönnek, hogy roppant fontos dolguk van máshol...
2014. okt. 9. 12:01
 55/57 anonim ***** válasza:
Na tőlem aztán várhatnád, hogy valaha is leszólítsalak. De nemcsak téged, hanem egyetlen nőt sem. Megkíméllek titeket.
2014. okt. 9. 12:09
 56/57 anonim ***** válasza:

Én is multinál dolgozom és szerintem gáz, amikor a nyakukban hordják a belépőkártyát a színes kis szalagon.Az már kevésbé gáz,amikor a nadrág zsebüknél,vagy övtartójuknál van kis kütyüvel odatéve, és ki tudják húzni,mint egy jojót, használat előtt :D

Én a táskámban hordom.

Hogy a kérdésedre is válaszoljak, engem még a munkahelyemen is mindenki megbámul, mert próbálom az öltözködésemmel is azt sugározni, hogy munkahelyen vagyok, és nem az utcán.Volt egy idő,amikor annyira frusztrált, hogy tényleg csak úgy közlekedtem, hogy a földet bámultam és minden egyes embert kikerültem az utcán gyaloglás közben is. Ez néha még most is így van. Semmi extra pedig, ing/blúz,szoknya,blézer, vagy nadrág és blézer kombóban járok.Míg 80%-ban melegítőfelsőt kötnek a derekukra a nők nálunk,mintha konditeremben lennének.Csak a férfiak azok,akik ingben és normális nadrágban járnak sajnos.

2014. okt. 9. 12:18
 57/57 anonim ***** válasza:

kérdező, ezek között SOSEM volt olyan pasi, aki picit is bejövős volt? Ha igen, tőle is idegesitő volt? Amúgy egyszer nekem azt mondták, hogy általában a közeledés MÓDJA ami zavar, nem maga a közeledés.

Azt nyilván senki ne várja el, hogy rögtön elsőre virágot adjanak. De megértem, hogy ez igy mindennap zavaró, mondjuk a pasiknak ritkán szoktak beszólni, volt már, hogy (este, diszkóból) jöttek szembe tini lányok, és "szia fiúkák :)" meg ilyeneket mondtak nekem, elsőre jajdejó, de minden ilyen alkalommal idegesitene engem is...

amúgy meg tegyél be képet, majd eldöntjük, hogy kihivó e vagy sem. Érdekes, de viccen kivül van olyan, hogy nektek nőknek fogalmatok sincsen, mennyire vonzóak tudtok lenni, jól kinézőek, nem vagytok tudatában.

2014. dec. 15. 14:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!