Lányok! Titeket nem idegesít, hogy állandóan
megbámulnak és beszólogatnak és leszólítanak titeket a
férfiak?
Figyelt kérdés
Nem vagyok kihívóan öltözve pl. ma: ujjatlan top+combközépig érő nem passzos szoknya és szandál. Nyakamban a badget, szóval láthatják, hogy nem vagyok tini. És folyton bámulnak, leszólítanak a boltban, meg ilyenek.
És nem csak az építőmunkásokra kell gondolni.
Számomra ez megalázó. Amiatt lehet, mert valami ilyet sugárzok? Akkor ez ellen lehet tenni? Vagy...mindenkit bámulnak egyszerűen nyáron?
Jaaa, így már értem. És ezért már oda is költöznél?
2014. máj. 27. 15:47
32/57 anonim válasza:
Hát én nagyon nem értelek kedves kérdező. Kb veled egyidős lány vagyok, szépnek is tartom magam, meg mások is. :) Van, hogy télen is megbámulnak, amikor semmim nem látszik ki a kabátból, de csinosan fel vagyok öltözve, jó a hajam, sminkem, stb. Mostanában többen megnéznek az utcán, mert jóidő van és ilyenkor nyilván több látszik az emberből. De azt azért ne mondd nekem, hogy lépten nyomon bunkó beszólásokba botlasz, mert ilyen nincs. Én is sokat mászkálok a városban, nem öltözködöm kihívóan és tényleg kb mindennap néznek, de ez egyáltalán nem zavaró. Egyik bnőm kifejezetten kihívóan öltözködik, rövid szoknya, magassarkú, stb, de még neki se szólogatnak be ilyen durva dolgokat (max 1-2x fordult elő vele eddig). Szóval szerintem lehet kicsit üldözési mániád van. Nem hiszem hogy kb megáll az élet, ha te kilépsz az utcára, főleg ha nem is vagy kihívó, ahogy állítod. 25/l
2014. máj. 27. 15:48
33/57 A kérdező kommentje:
utolsó előtti: ne vicceljünk már, fiam, csak költői túlzás volt, hogy odaköltöznék. (eleve állás, vízum,stb, de ezt hiába is magyaráznám)
utolsó: pedig nincs üldözési mániám. szerintem csak van vmi hülye kisugárzásom, amin nem tudok változtatni. neked meg nincs. lehet, hogy kisvárosi vagy, vagy más kerületben laksz, mint én. nem tudom. De hidd el, nem írnék ki egy koholt problémáról kérdést, ha nem gyülemlene bennem az indulat emiatt egy jó ideje.
2014. máj. 27. 15:53
34/57 anonim válasza:
23 éves lány vagyok, nem kifejezetten feltűnő, de annyira átérzem a problémád. Engem is folyton megbámulnak az utcán és irtózatosan zavar. Meg főleg, ha tömegközlekedésen megpróbálnak belém kötni. Egyszerűen megvan mindennek a maga helye. A kedves bókok ellen nincs kifogásom, de ha valaki bunkón közelít, akár férfi, akár nő, akármilyen céllal, azt nagyon nem szeretem. Ez a bámulás tényleg egy primitív dolog.
2014. máj. 27. 16:52
35/57 anonim válasza:
Én is úgy gondolom, hogy alapvető különbséget kell tenni a nézés, normális ismerkedési szándék, kedves bókok között és az alpári, megalázó inzultálás között. Utóbbi teljesen mindegy kitől jön, építőmunkástól vagy Brad Pitt hasonmástól nagyon sértő, undorító dolog.
Én nem tartom magam egy világ szépének, mégis volt részem már mind kettőből és pontosan tudom mennyire megalázó és dühítő tud lenni egy ilyen helyzet. Persze, abszolút figyelmen kívül kell hagyni ezeket és elmenni mellettük, mégis mérges leszek, amikor pl egy szép nyári ruhát azért nem veszek fel inkább, mert tudom hogy nem tudok majd az utcán úgy végig menni benne, hogy ne kelljen a problémával szembesülnöm. Pedig nem útszéli öltözékről beszélek, csak egy csinos, lenge kis ruháról amiből nem is lóg ki mindenem...
2014. máj. 27. 18:03
36/57 anonim válasza:
átérzem a problémádat. 190 magas, nagymellű, hosszú combú, vörös hajú nő vagyok, majdnem teljesen teletetoválva, szerintem amiket utánad kiabálnak kb. semmik azokhoz képest, amiket én hallgatok nap mint nap. :D a "de megba.sználak" és társaira már fel sem kapom a fejem. egyszerűen vannak férfiak, akik megrekedtek a pö.csrángató csimpánz szintjén. normális, kulturált bókra szerintem egy nő sem kapta fel még a vizet, de ezeknek az utcán leszólogatós szarságoknak a 90%-a minden csak nem hízelgő.
2014. máj. 27. 19:00
37/57 anonim válasza:
Szerintem csak a nyakadban logo bagett miatt bamulnak
2014. máj. 27. 19:07
38/57 anonim válasza:
rákerestem mi a rosseb az a badget, és ezt adta ki a zinternet első helyen:
urban dictionary
badget
A nig.ger midget.
Lesley's friend's uncle's brother's mother fucked a badget.
2014. máj. 27. 19:12
39/57 A kérdező kommentje:
Badge. Azt írtam először, hogy "nyakamban hordtam a badge-t", de aztán javítottam a mondatot és ott maradt a té a végén.:)
2014. máj. 27. 19:31
40/57 A kérdező kommentje:
De szerintem egyértelmű volt a mondat másik feléből: szóval láthatják (emiatt), hogy nem vagyok tini.:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!